Hvordan fjernes en Durastall dusj Base?

November 29

Durastall gjør en rekke dusj baser som installerer på dusj gulvet. Disse basene pare seg med dusj vegger for å opprette en fullstendig dusjkabinett, men hvis de sprekk, alder eller slites ut, dusjen skal erstattes. Erstatte base, fjerne det etter en angitt prosedyre. Dette prosjektet innebærer riving arbeid fordi dusj veggene må komme ned. Hvis du har erfaring i dette feltet, vil prosjektet gå greit og ta mellom fem og seks timer.

Instruksjoner

•Shut av vann i hjemmet ved å lukke hjemmet viktigste vannlinjen nær varmtvannsberederen. Fjerne dusjkran håndtaket ved å ta ut festeskruen med en Allen fastnøkkel og trekke det av. Fjern lue eller dome cap ermer og patron mutteren. Ta ut trim skruene med en skrutrekker og fjern trim platen. Festeskruen tut under tuten og skyv av tuten.

•Skru den øverste delen av avløpet med en avløp skiftenøkkel. Fjerne den øverste delen av avløpet, inkludert avløp gitter og dekke. Skjær gjennom drainpipe under dusj gulvet med en gjensidig så og fjern drainpipe hentes gratis dusj gulvet.

•Fjern dusjen vegger ved å klippe veggene i seksjoner med en gjensidig så og nysgjerrige veggene fra innramming styrene med et kubein. Fjerne hele dusjen surround på denne måten.

•Løsne skruene på siden flensen av Durastall dusj etasje med en makt-skrutrekker. Kontroller at hver monteringsskrue er fjernet.

•Løft opp dusjen gulv og skyv det ut av dusjen alkove. Hvis nødvendig, kuttet så stall i to med en gjensidig for å lette fjerning på trange steder.