Hvordan fjerner jeg mugg lukt fra badehåndklær?

February 24

Hvordan fjerner jeg mugg lukt fra badehåndklær?

Når din badehåndklær lukter muggen og Dunst av mugg, er de ikke helt ren. Mugg sporer utvikle på tekstiler når stoffene bo fuktig for lengre perioder. Ikke bare er dette ubehagelig å lukte, men du kan skade helsen hvis du bruker et badehåndkle med mugg sporer fanget i fibrene. Fjerne mugg lukt fra badehåndklær å fornye din håndklær og gjenopprette dem til deres tidligere ren tilstand.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes badekaret håndklær i vaskemaskinen i varmt vann. Legg maksimale vaskemiddel, og tillate maskin til fremdrift gjennom hele vaskesyklusen.

•Fjern håndklær fra vaskemaskinen. Plasser de våte håndklær i Klesvask kurven, og bære dem utenfor til en klessnor. Hvis du ikke har tilgang til en klessnor, velge en bærbar tre klær hjell i en solfylt beliggenhet på en balkong eller aften inne.

•Hang badehåndklær på klessnor eller på klærne tørking rack til tørk i solen hvis mulig. Sollys naturlig fjerner mugg og mugg fra mange stoffer. Tillate badehåndklær tørke i solen. I fravær av sollys, tørr håndkle helt på en varm setting syklus i tørketrommelen.

•Fjern badekaret håndklær fra en klessnor, tørking stativet eller tørketrommelen, og lukte dem om mugg lukt er borte. Fortsette bleking behandling hvis mugg flekker vedvarer.

•Kontroller badekaret håndklær for farge hurtighet før du bestemmer hvilken bleking metode å bruke. Bland en del klor med fem deler kaldt vann. Plass ett eller to dråper denne blekemidler på et iøynefallende hjørne av et badehåndkle. Tillate badehåndkle å sitte i ett minutt og skyll den i varmt vann. Hvis du ikke ser noen farge endre, badehåndkle er fargen trygt og du kan fortsette med klor blekemiddel behandling. Hvis du ser en farge endring i håndkle, badehåndkle er ikke farge trygt og bør du bruke farge-safe blekemiddel behandling.

•Mix 2 ss. klor med 1 QT varmt vann. Bruke blekemidler på mugg områdene på badehåndklær, og avreise det håndkle å sitte i cirka 15 minutter. Alternativt bland 2 ss. farge-safe blekemiddel med 1 pt. varmt vann. Mette mugg området med denne blandingen, og la badehåndklær til å sitte i ca 30 minutter å suge.

•Rinse enten bleike løsning fra badehåndklær helt. Hvitvasking av badehåndklær igjen i en varm vaskesyklusen med vaskemiddel. Henge håndklær utenfor i solen igjen for å fullføre fjerne mugg flekker og lukt. Hvis du ikke har tilgang til direkte sollys på en klessnor eller en klær Tørkestativ, plasser håndklær i tørketrommelen, og tørke dem i varme innstillingen sykluser til de er helt tørre.