Hvordan fjerner jeg en gammel tappekran?

October 16

Hvordan fjerner jeg en gammel tappekran?

Hva kan ha vært populære 20 eller 30 år siden kanskje ikke ser så bra i dag. Hvis den gullbelagte kranen på badet tiltrekker seg mye oppmerksomhet, og ikke på en god måte, er det mulig å fjerne det så kan du erstatte den med en ny. Prosessen krever ikke noen spesielle verktøy, og det gjør en utmerket jobb for første gang rørlegger. Det viktigste å huske er å slå av din vannforsyning før du fjerner gamle kranen så du ikke ender opp med bad full av vann.

Instruksjoner

•Rengjør ut nedre kranen å gi deg mer plass å arbeide. Fjerne rengjøringsmidler, håndklær, oppbevaringsbokser eller noe disse i veien. Sett et håndkle på bunnen av kabinettet eller gulvet å fange noe vann.

Slå av vannet til kranen du vil fjerne. Se under vasken finne varme og kalde vannforsyningen ventilene. Følg vannforsyning slangene fra der de koble til undersiden av kranen ned der de koble til vannforsyningen ventilene. Slutten av ventiler skal runde eller ovale i form. Rotere disse med klokken for å slå av vannet. Aktivere kranen ut eventuelle gjenværende vann fra både varme og kalde forsyningslinjer.

•Skru metall kobling på slutten av forsyning slangen fra levering ventilen med wrench. Bruke tang for å løsne plast koplingene fra bunnen av kranen.

•Skru plast wing nøtter holder kranen på plass på undersiden. Bruk Tanga hvis du ikke kan skru dem for hånd.

Frakobles popup stopperen, hvis den finnes. Det bør være en vingeskruen som kobler den vertikale push stangen som går opp til kranen fra vannrett løft spaken som renner i avløpet.

• Kjør skarpe verktøyet kniv under vasken kranen klippe bort bort caulk som kan være der. Forsiktig rock kranen kroppen og tilbake til kranen løsner fra vasken. Løft kranen opp og ut av vasken.

Tips og advarsler

  • Pass på at du ikke kutte countertop når skjære vekk caulk i trinn 6. Plasser tape eller en annen solid type tape rundt kranen å beskytte countertop.