Hvordan fjerner jeg en gammel forfengelighet toppen?

July 2

En ny benkeplate tar helt nytt liv til ditt baderom vanity. Du kan bestille en ny forfengelighet toppen fra en oppussing butikken å passe spesifikasjonene til kabinettet ditt. Før du kan installere en ny forfengelighet toppen, er det mulig at du må fjerne de gamle. Forsiktige skritt vil tillate deg å fjerne de gamle uten å skade skap eller veggene som omgir forfengelighet.

Instruksjoner

•Start av vannkilden til vasken. Koble våtromsinnredning med en pipe skiftenøkkel.

•La en sparkel under kanten av vasken hvor den møter countertop. Skyv kniven hele veien rundt kanten av vasken fjerne alle limet som er knytte vasken til disken. Se under vasken for å se om det finnes skruer vasken til disken. Fjern skruene med en skrutrekker. Løft vasken av benken.

•La verktøyet kniv bak benken der den møter gips. Skjære gjennom limet som holder benken til veggen. Sett kanten av en stor sparkel mellom gips og benken. Trykk til slutt med en gummihammer for å arbeide i dypere inn i rommet. Flytte sparkel hele veien rundt benken å bryte bånd limet.

•La spissen av en snuse bar bak på benken og lirke forsiktig materialet fra veggen. Unngå skade gips ved å bruke langsom, jevn trykk Lirk bar. Fjern benken.

•Look under regjeringen å avgjøre hvis skruer ble brukt til å knytte telleren til forfengelighet. Skru ut skruene.

•La et verktøy kniv mellom disken og skapet og bruke den til å skjære gjennom limet. Skyv en sparkel mellom teller og skap og vrikke å løsne bånd limet. Plassere en snuse bar i rommet og kile telleren løs fra regjeringen.

Tips og advarsler

  • Reparere noen hull i gips før du installerer den nye tellere. Patch veggen med spackle og la det tørke. Sand området med fine korns slipepapir og deretter male over lappet området med maling som samsvarer med eksisterende maling.