Hvordan fjerne Wite ut fra gulvteppet

February 11

Hvordan fjerne Wite ut fra gulvteppet

Wite ut, også kjent som korrekturlakk, kan forårsake en unsightly hvite flekker på teppet hvis sølt og lov til å tørke. Wite ut har en lignende konsistens å male, og det obligasjoner til teppets fibre, gjør det vanskelig å fjerne uten stor forsiktighet. For å forhindre Wite ut flekker, ville det være best å korrigere mens du sitter over et skrivebord i et uncarpeted område. For å eliminere uforsiktig spilling, bør du også holde Wite ut utilgjengelig for barn.

Instruksjoner

•Bruk en stor skje å skrape så mye av Wite-Out som du kan. Arbeide fra utsiden av flekken i mot midten. Fjern alle store biter eller mindre stykker som kan skalle fra massen.

•Bruk en ren papirhåndkle for å blott opp resten av løsnet flekken. Hvis papirhåndkle ikke fungerer, Støvsug stedet å se hvis flere partikler fjernes.

•Hvis flekken fortsatt henger etter støvsuging, bruke rensevæske, sitrus-rens eller rensing løsningsmiddel til flekken. Ikke utvanne noen av elementene med vann. La dem på deres naturlige konsentrasjon. Ikke plasser disse produktene direkte på flekken. Sette dem på en ren, hvit håndkle først, og deretter forsiktig gni håndkle mot flekken fjerne Wite-Out. Skyll stedet med varmt vann, men bruker ikke så mye vann at teppet er gjennomvåt.

•Bruk et papirhåndkle, tørr klut eller støvsuger å pletten opp eventuelle overskytende flekken.

•Hvis tilgodehavende flekken bland 2 kopper (ikke varmt) vann med 1 ts av blekemiddel vaskemiddel. Bruke denne blandingen direkte til Wite-Out flekken og la den sitte i fem minutter. På slutten av fem minutter, forsiktig rense området med varmt vann, men gjennombløt ikke teppet.

•Bruk et papirhåndkle, tørr klut eller støvsuger å pletten opp eventuelle overskytende flekken.

•Hvis flekken forblir spray litt rengjøringsmiddel på et rent, hvitt håndkle og tørk forsiktig på flekken. Skyll med varmt vann, og deretter bruke en tørr klut til å absorbere alle fuktighet.

•Hvis flekken forblir, gjelder en liten mengde neglelakk remover for en ren, hvit håndkle og tørk forsiktig på flekken. Skyll igjen med varmt vann (ikke nok å suge teppet), og deretter bruke en tørr klut til å absorbere alle fuktighet.

•Hvis flekken forblir, Gjenta trinnene som du observerte hadde størst effekt. Hvis de alle hadde samme effekt, Gjenta trinn 1 til 8.