Hvordan fjerne Wite ut fra en sofa

August 25

Hvordan fjerne Wite ut fra en sofa

Wite-ut er en korrekturlakk laget av BIC som dekker typografiske eller skrevet feil. Wite ut kommer i en vann- eller petroleum-baserte forberedelse. BIC produserer Wite ut med titandioksid, som fungerer som farge og dekker komponent. Begge vannbasert og oljebasert væske er i hovedsak maling. Foreslått rensemetoder for Wite ut sølt på en sofa er som maling flekker, skjønt, vannbasert og oljebasert flekker hver krever en annen rengjøringsmetode.

Instruksjoner

•Scrape tørket Wite ut fra en sofa med stiv plast slikkepott, kredittkort eller lignende implementere. Hvis Wite-Out er fuktig, suge opp så mye som mulig med en tørr, hvit klut. Blot Wite ut flekken i stedet for å gni det. Rubbing får korrekturlakk smøre på tvers av overflaten og trenge dypt inn i stoffet fiber.

•Fyll 1 kopp vann i en bolle og rør inn 1 tsp. av en mild parabolen såpe hvis du har en vannbasert Wite ut flekk. Dukke en hvit klut i såpe blandingen. Vri til fille er våt men ikke dryppende. Begynne på ytterkanten av Wite ut flekken og blot flekken mens du arbeider mot midten. Skyll fille og gjenta til Wite ut flekken er ikke lenger synlig.

•Moisten en hvit klut med mineral ånder, maling tynnere eller en sitrus-basert, stoff-safe løsemiddel hvis du har en oljebaserte Wite ut flekken. DAB gjennomvåt fille på korreksjon væske flekken å trekke Wite-Out av stoffet fiber. Fortsette å dab til du fjerner den Wite ut. Bland 1/2 kopp vann med 1/2 tsp. av flytende dish såpe i en bolle. Dypp hjørnet av en ren klut i såpe og vann. Blot området fjerne løsemiddel rester og å spyle løsemiddelet fra stoffet. Hvis små spor av Wite ut igjen, dypp hjørnet av en fille i 3 prosent Hydrogenperoksid og legge peroxide-gjennomvåt fille over de resterende Wite ut for 30 til 45 minutter. Fjern fille og blot med vann for å skylle.

Tips og advarsler

  • Les Wite ut etiketten om korrekturlakk er vann- eller petroleum-baserte.
  • Vurder å bruke en profesjonell rengjøring overflate hvis sofaen er verdifull.
  • Teste et skjult område på sofaen for colorfastness før du bruker noen rengjøringsmetode.
  • Ikke bruk mineral ånder eller maling tynnere nær åpen flamme.