Hvordan fjerne voks lim fra møbler uten å skade polyuretan

July 27

Hvordan fjerne voks lim fra møbler uten å skade polyuretan

Lime voks har blitt brukt i mange år å beskytte møbler fra skade, og lage en høy glans. Tilgjengelig i bivoks eller carnauba formler, lime voks er langvarig og forårsaker mindre buildup enn silikon spray polerer, ifølge University of Georgia samarbeidende forlengelse Service. Men hvis du velger å fjerne voks, er prosessen ganske enkel. Kjøpe en kommersiell tre renere og balsam, eller lage din egen. Åpne vinduer og kjøre en fan for ventilasjon fordi tre støvsugeren kan opprette røyk.

Instruksjoner

•Mix 1/2 kopp av tyggegummi terpentin og 1 1/2 kopper kokt linfrø oljen i en glasskrukke. Etiketten glasset og lagre eventuelle gjenværende rengjøringsmiddel for senere bruk. Lagre det på et tørt og kjølig sted utilgjengelig for barn.

•Fyll en kopp med varmt vann og sted cup i en kake panorere i nærheten av møbler. Pie panorere beskytter omkringliggende møbler fra drypper. Hell nok av terpentin blandingen i koppen dekke vannet. Ikke rør blandingen, men tillate terpentin å sitte på overflaten av vannet.

•DIP en ren klut i cup å skumme terpentin løsningen på toppen, unngå vannet i koppen. Vri ut kluten så det er bare fuktig, men ikke drypper.

•Tørk blandingen på tabellen bruker overlappende slag og arbeider i et lite område om gangen. Unngå å få leddene overdrevet våt, som kan svekke limet. Tørke av tavla med en fuktig klut til å rense løsningen og tørk tabellen med et mykt håndkle.

•Let tabell luften tørr i flere timer. Bruke en beskyttende polsk eller olje, som ønsket.

Tips og advarsler

  • Terpentin bryter ned voks, skitt og tetting produkter på tre, mens kokt linolje beskytter og tilfører fuktighet tre. Finne både lokale maskinvare og hjem butikker i departementet maling.
  • Skrubbe rikt utskårne områder med en myk tannbørste fjerne lime voks.
  • Ikke dump terpentin rensemiddel ned i vasken. I stedet plasserer den i en tom blikkboks og kast i søpla kan. Løsemidler i terpentin rensemiddel er brannfarlig, men å plassere den i en blikkboks reduserer risikoen for brann.