Hvordan fjerne Vinyl lim tapet

October 18

Hvordan fjerne Vinyl lim tapet

Vinyl lim tapet er en populær mur dekker fordi det er enkelt å henge og enkel å rengjøre. Det er tøffere enn vanlig papir og det kan stå opp til fukt og skitt bedre. På grunn av sin holdbarhet er vinyl tapet vanligvis lettere å fjerne også. Når du prøver å fjerne den, mens papiret rips og tårer i biter ikke vinyl. Det kommer vanligvis ut i hele stykker. Hvis det er støttet med papir, men må du score og våt den.

Instruksjoner

•Bruk sparkel å løfte et hjørne av vinyl tapet. Grab hevet hjørnet og trekk papiret fra veggen til du har to hjørnene gratis. Deretter grab et hjørne med hver hånd og trekke det hele stykket av. Fortsette å fjerne de gjenværende delene av vinyl lim tapet på samme måte.

•Bruk en bakgrunn scoring verktøyet til autoperforering papiret hvis den har en papir backing og er vanskelig å fjerne. Bare kjøre verktøyet over det hele stykket du vil fjerne. Når det er hull i vinyl tapet, fylle opp en sprayflaske med vann. Legge til to spiseskjeer med hvit eddik i vannet. Erstatter øverst og rist den for å blande.

•Spray en del av tapet med eddik og vann løsning rikelig. Hullene som du vil tillate løsningen å nå baksiden av tapet. Sure eddik vil hjelpe mykne limet så mister sin stickiness.

•Tillat vinyl lim tapet å sette et par minutter. Deretter løfte et hjørne av papiret og løsner det veggen. Bruke kitte kniven for å skrape av noen gjenstridige små biter. Gjenta perforating og sprøyting de gjenværende delene av tapet å fjerne dem.

Tips og advarsler

  • Start fjerning vinyl tapet fra toppen til bunnen. På denne måten jobben er gjort enklere på grunn av innflytelse, ifølge Asktooltalk.