Hvordan fjerne viften fra en ovn Motor

September 2

Det kan komme en tid når det blir nødvendig å fjerne viften fra ovnen. Oftest må du rydde viften forsamlingen grundig før den varme sesongen starter. Når du vet hvordan du fjerner blåseren fra en ovn, vil du kunne fullføre prosjektet i en time.

Instruksjoner

Frakobles kraften til ovnen ved å slå av strømbryteren på boksen elektrisk. Fjerne plass til ovnen ved å fjerne de to skruene som holder den på plass, med en skrutrekker. Når skruene er fjernet, kan du løfte panelet opp og ut. Fjerne ledninger sele kontakten fra viftemotoren ved å trykke i plast klippet og trekke det fra hverandre.

•Fjern fire skruene som holder blåser fan boliger til ovnen ved hjelp av en skrutrekker eller passende størrelse hylse. Trekk viften motoren bolig ut nøye fra ovnen. Vær oppmerksom på alle ledninger eller tilkobling linjer og ikke skader noen når huset.

•Fjern to ledninger koblet til kondensatoren ved å skru ut skruene som terminal med en skrutrekker. Kondensatoren er på siden av viften boliger.

•Mark ekorn bur huben hvor det sitter på blåser motorakselen. Dette kan være nødvendig å kontrollere når det installeres er det tilbake på nøyaktig samme stilling. Løsne festeskruen på ekorn bur hub der den kobles til ved akselen med en Allen fastnøkkel. Snu huset og fjerne to boltene som holder motor braketten til bolig bruker en socket skiftenøkkel.

Stå et sted bolig på siden slik at du har tilgang til motoren og innsiden av ekorn buret. Plasser en skrap trestykke på akselen inni ekorn buret og forsiktig trykke med hammer for å banke akselen gjennom. Trekk motoren helt ut av ekornet bur og blåser boliger.

•Ta luftavlederen inne viften bolig ved å fjerne de fire skruene som holder den på plass med en skrutrekker. Løft den ut av veien slik at viften hjulet (burvikling) kan fjernes fra viften boliger.

Tips og advarsler

  • Alltid koble strøm før du arbeider med apparater.