Hvordan fjerne vegger og slik utenfor Access en kjeller

April 20

Noen kjellere har utvendig tilgang dører som nås gjennom et skott, eller noen ganger gjennom en åpen trappeoppgangen som er omgitt av en beholder veggen. Du kan fjerne denne ordningen til å opprette mer brukbar plass i hagen din. Hvis du får mye regn, forårsake slik et portrom fuktighet problemer i kjelleren, gir deg en grunn til å fjerne den.

Instruksjoner

•Pry trinnet løpebaner av stringere hvis du arbeider med en tre trapp. Når du har fjernet treads, lirke stringere fra støttemurer og trekke dem opp og ut av hullet. Hvis trinnene stein eller tegl, løsne dem av nysgjerrige dem med et kubein, deretter løfte dem opp og ut av hullet.

•Break opp støttemurer ved å treffe dem med en slegge. Hvis støttemurer stein eller tegl, burde ikke dette være for vanskelig. Hvis de er solid betong, kan jobben kalle for en leid jackhammer. Løft biter av veggen ut av hullet, eller spare mye arbeid og disposisjon ved å la dem i hullet og fylle over dem.

•Fyll i gjenværende hullet med ren fyll. Topp det hele med 6 inches i jordsmonnet. Plante gressfrø eller bunndekkende planter på det å stabilisere jord.