Hvordan fjerne Veggdyr

August 20

Bed bugs er liten, flat parasitic insekter som lever av blod av deres verter. Selv om noen bed bugs bor rundt dyr, foretrekker andre å bo i menneskelig hus og feed av menneskeblod. De hule i sengene og kom ut på kvelden å bite og drikke. Bli kvitt bed bugs er en systematisk prosess med rengjøring og fjerne disse pesky critters.

Instruksjoner

•Fjern alle sengetøy, sengetøy og andre myke varer fra rommet. Rengjøre disse elementene med et vakuum, og forsegle dem i søppelsekker med en Nuvan skadedyrbekjempelse stripe per kolli. Disse stripene vil drepe bed bugs i noen dager og vil ikke skade elementene inni poser.

•Vacuum alle tepper og møbeltrekk grundig. Fjern støvsuger vesken og forsegle den før å sette den i en utenfor søppel kan for å forhindre bed bugs vacating papirkurven eller vakuum og reinfesting hjemme.

•Se om ytterligere angrep ved hjelp av en lommelykt se i hjørner, under tepper eller tepper og innenfor madrasser og boksen fjærer. Hvis du finner noen bed bugs i disse områdene, vakuum dem ut grundig.

•Beskytter madrasser fra videre infestation forsegle dem inne madrass poser før sengetøy på sengen.

•Anrop en profesjonell exterminator eller skadedyrbekjempelse selskapet hvis de vises her virker ikke. Det vil ha rekvisita og verktøy krevde å fjerne din seng-bug infestation for godt.