Hvordan fjerne vann fra kjelleren gulvet

January 6

Stående vann din kjelleren etasje kan føre til alvorlige problemer i hjemmet ditt, fra mold og mugg til en økning i fuktighet som forårsaker stoffer og tre i hele strukturen å råtne. Uansett årsak, bør du tømme kjelleren så snart som mulig, begge fjerne vannet å unngå problemene nevnt, samt for å finne og løse årsaken til flom.

Instruksjoner

• Vent til Vannstanden utenfor kjelleren forsvinner til punktet at det er lavere enn vannet i kjelleren før tapping hvis vannet er resultatet av flom. Drenering kan på forhånd forårsake veggene å kollapse innover på grunn av ytre press. Kuttet alle elektrisitet til kjelleren fra boksen krets.

•Rent en bensindrevet sump pumpe fra en oppussing butikken eller utstyr utleie butikk renne flertallet av kjelleren.

•Plasser sump pumpen under vannstanden i kjelleren på gulvet hvis det er av undervanns design; Plasser pumpen på en overflate over vannet som er sterk og solid nok til å holde enheten mens under pumpe.

• Kjør uttak slangen fra sump pumpen utenfor vinduet kjelleren, minst 20 fot unna strukturen. Sted på slutten av slangen på en skråning kjører fra din egen eller noen andre nærliggende strukturer å unngå den vann kjører tilbake i kjelleren. Kjør eksos vent fra pumpen utenfor vinduet samt å utmatte røyk opprettet av bensinmotor.

•Plasser inntaket slange i vannet, berøre kjelleren gulvet Hvis sump pumpen er en som må plassering over vannet.

•Åpne dører fører til kjelleren for å øke ventilasjonen i og. Åpne gasstanken, og fyll pumpen med bensin. Starte sump pumpen ved å følge starter instruksjonene fra produsenten.

• Kjør pumpen til du kvitt kjelleren på som frittstående mye vann som mulig. Flytte inntak slangen når det er nødvendig for å nå står vann ikke trukket ut av første slangen plasseringen. Stopper pumpen når du har ferdig med vann fjerning.

•Fjern noen mudderet fra kjelleren gulvet mens det har fremdeles våt, en spade og store bøtte eller trillebår. Tillate gulv og vegg tørke.

•Rengjør gulv og vegger med en høytrykks-slange hvis du har en fungerende avløp i din kjelleren. Hvis ikke, bruk en mopp med en pH nøytral renere å gulv, og en svamp på veggene. Bruk en pensel der det er nødvendig å fjerne flekker. Skyll gulv og vegger med rent vann og deretter tillate kjelleren tørke ut igjen.