Hvordan fjerne vann fra et drivstoff System

August 9

Hvordan fjerne vann fra et drivstoff System

Vann i et drivstoff system betyr store problemer for en forbrenningsmotor. Selv små mengder vann kan forårsake en motor å kjøre grove, eller ikke starter i det hele tatt. Tømme drivstofftanken og drenering drivstoff system er en måte å kvitte seg med vannet, men for gjør-det-yourselfer kan det være en enklere måte.

Instruksjoner

•Purchase en flaske eller to egneark eller en annen isopropylalkohol basert drivstoff behandling. Disse produktene annonserer vanligvis seg som forhindrer drivstoff-linje fryse-ups, fordi de fjerne vannet som kan fryse inne en drivstoff linje. Seksten ounces vil være bra for ca 25 galle av bensin eller diesel.

•Fyll i gasstanken det anbefalte beløpet. Følg installasjonsinstruksjonene fra produsenten og kjøre bilen, noe som gjør produktet å strømme inn i alle områder av drivstoff-systemet. På hver fyll etterpå, hell i en vedlikehold dose 8 ounces.

•Hold tanken fylt for å hindre vann oppbygging i din gassledningen. Mest moderne brensel har større vannløselighet og kunne håndtere små mengder vann. Større mengder vann må håndteres av en profesjonell mekaniker.

Tips og advarsler

  • Det finnes flere enheter på markedet som kan plasseres i en bensintank å fjerne vann fra drivstoffsystemet. Tilgjengelig både online og på auto deler butikker, de kan være et levedyktig alternativ hvis du har fortsatt problemer med vann i drivstoff-systemet.