Hvordan fjerne vann fra en Pool

May 24

Hvordan fjerne vann fra en Pool

Hvis du eier et svømmebasseng, på et tidspunkt vil det trolig må dreneres. Bassenget eiere kan velge avløp sitt basseng for en rekke årsaker, for eksempel forurensning, generelt vedlikehold eller reparasjon, eller bare i forberedelsene til vinteren. Dessverre drenering bassenget er ikke så enkelt som å trekke en plugg, men med riktig utstyr og noen flid, kan du ha et tomt svømmebasseng niks.

Instruksjoner

Slå av strømbryteren som leverer strøm til bassengets filtreringssystem. Finne og deaktivere automatisk fylle ventil. Plasseringen av denne ventilen varierer ved bassenget, men du kan sikkert finne det nær en stuss på utsiden av huset.

•Look for rengjøringsport porten for å få tilgang til de sanitære kloakk eller septiktank. Rengjøringsport porten finnes vanligvis i bakken og har en firkantet innrykk for en skiftenøkkel på toppen.

•Fjern rengjøringsport havnen dekke ved hjelp av skiftenøkkelen og drenering slangen inn i porten. Koble den andre enden av drenering slangen til nedsenkbare pumpen. Plass lensepumpe i den dypeste bassengområdet. Når du slår på pumpen og sette den inn i bassenget, vil det tappe på ca 12 gallon per minutt.

Tips og advarsler

  • Fortløpende rengjøringsport porten for å sikre at det ikke er tett. Hvis det er, stoppe pumpe og en rørlegger. Gjør det føre til flom, muligens inne i huset ditt.