Hvordan fjerne vann fra en gjennomgangen plass

June 4

Vann i gjennomgangen plass er ikke bra. Fuktig forhold under et hus kan føre til hevelse i tømmer, råte, termitter, sopp og en rekke andre problemer. Vann i gjennomgangen plass er vanligvis resultatet av flom, eller knust vann eller kloakk rør. Fjerning av vannet avhenger delvis av hvor langt fleste av vannet er fra en gjennomgangen plass og mengden vann. Disse trinnene vil guide deg gjennom fjerningen.

Instruksjoner

•Start med en våt/tørr butikk Vac. Det kan være nødvendig å dumpe vann fra Shop Vac ofte, men en lett bærbare Shop Vac er sannsynligvis den raskeste og enkleste måten å tørke ut undersiden av ditt hjem.

Kjøp eller leie er immersible vannpumpe med lang drenering slange. Dette kan være det beste alternativet hvis problemet er alvorlig. Kontroller at alle filtre er å fjerne så mye smuss og rusk fra pumpens innløp som mulig. Fordype pumpen i vannet. Når pumpen er på plass, koble den og slå den på. Kontroller at enden av slangen bærer pumpet ut vannet er tilstrekkelig langt hjemmefra, slik at vannet ikke er drenering tilbake under huset.

•Bruk en kombinasjon av våt/tørr Shop Vac og immersible pumpen, skal du kunne fjerne majoriteten av vannet fra huset. Forvente å krype under slange å fullføre jobben. Kjole riktig du får veldig skittent.

•Still plass varmeovner med fans under huset tørke gjennomgangen plass. La varmeovner og fans på minst 24 timer. Sjekk for tørrhet.