Hvordan fjerne vann begrensning fra en Moen hånddusj

April 2

Moen hånd dusj har en vann-begrensning som er en del innenfor grunnflaten på håndtaket nær slangen koblingen. Denne delen begrenser vannstrømmen i dusjen, så det reduserer makt på dusj spray dataflyten. Hvis hjemmet har lavt vanntrykk, kan du fjerne denne begrensning ved hjelp av en enkel prosess. Det er viktig å merke seg at denne delen er der for en grunn, som er å spare vann. Så, hvis du ønsker å spare vann, holde det i dusjhodet.

Instruksjoner

•Start vannet av i dusjen. Slå håndtaket helt og holde det i av-stilling.

•Locate koblingen mutteren ved foten av hånddusjen. Moen hånd dusj er dette mutter Sekskantet en rett mot slutten av enheten. Det er mellom hånddusjen og slangen til dusjen.

•Skru mutteren ved å dreie det mot klokken med en egnet fastnøkkel eller et par tang. Hvis du ikke vil ripe mutterens finish, eller du har en krom Moen hånddusj, tape slutten fastnøkkel eller tang først.

•Ta hånddusjen av slangen. Trekk begrensning av foten av hånddusjen med fingeren eller en skrutrekker spissen. Begrensning kan bare slippe ut av kranen håndtaket i noen tilfeller.

•Plasser slangen tilbake på hånddusjen. Tråd mutteren på og skru mutteren med fastnøkkel eller tang for å fortsette å bruke dusjen.