Hvordan fjerne Valances fra gesimsen

December 30

Hvordan fjerne Valances fra gesimsen

Mens noen mennesker foretrekker naturlige utseendet på tre, andre male brettene sine tre gesimsen eller dekke dem med dekorative valances legge farge og øke appellen til rommet. Med litt innsats kan du fullstendig endre utseendet på vinduet behandling hver gang du vil oppdatere innredning. Enten du vil fjerne trekk valance fra tre gesimsen slik at du kan vaske det eller du vil endre det helt, følge noen få trinn for å fullføre aktiviteten selv.

Instruksjoner

•Lay gesimsen ansiktet eller forsiden ned på tabellen så ryggen er utsatt og vender oppover. Undersøke ryggen for å finne ut om stoffet er limt eller stiftet på plass, så kan du fjerne den tilsvarende.

•La spissen av en flat skrutrekker under en hjørne stift, direkte mellom den og valance. Trekk eller løfte stiften mot deg forsiktig lirke ut, dermed slippe valance. Trekk løs stiften av styret ved hjelp av tang. Arbeide din vei fra en stift til den andre, fjerne hver til valance stoffet er gratis. Samle hver stift i en liten boks eller beholder som du fjerner den.

•Fjern bomull batting, om noen, som dekker gesimsen på samme måte som du fjernet stiftene.

•Vri hårføner på og direkte blåse av varm luft over et hjørne av valance hvis den er limt til gesimsen styret. Luften den avgir varmer limet og myker den, slik at du kan trekke stoffet av styret fra delen bestemt. Gjenta prosessen med varme små områder og trekke stoffet til du fjerner den fra brettet.

•Fjern bomull batting, hvis noen, med varm luft fra en tørketrommel hvis den er festet på gesimsen eller nysgjerrige stiftene løs med en skrutrekker.

Tips og advarsler

  • Rengjør overflaten av styret og fjerne rester av lim så du kan male over det eller dekke det med dekorative stoff igjen. Tørk av den med en fuktig klut eller spray hvit eddik over overflaten og la stå i 10 minutter å løsne lim restene. Gni overflaten med en ren klut og la gesimsen tørke i 12 timer før maling eller dekke det med stoff igjen.
  • Bruk vernebriller og hansker hvis fjerner stiftene fra gesimsen å hindre skade.
  • Fjerne stoffet limt til gesimsen tar lengre tid enn de stiftes til den. Vær tålmodig og ta korte pauser i løpet av prosessen.
  • Vær forsiktig når du fjerner stiftene med spissen av skrutrekkeren slik at du ikke tilfeldigvis opp det.