Hvordan fjerne utendørs Carpet Latex lim

December 23

Utendørs tepper kan se OK når det først er installert, men i årene kan det se falmet og grungy. Enten du vil erstatte denne teppe med ny gulvteppet eller du vil bli kvitt den helt og refinish underliggende overflaten, må kvitte seg med gamle limet. Denne jobben krever litt arbeid, men arbeidet er gjort enklere med lim fjerne--som myker limet. Du trenger ikke mye forsyninger, men du må la minst 2 eller 3 timer å fullføre denne jobben.

Instruksjoner

•Bruk en lang-behandlet metall skraper å skrape av lim så mye som mulig. Noen lim kan komme ut lett denne måten - i så fall, at du ikke trenger å bruke så mye av en kjemisk remover.

•Fyll miljøvennlig lim fjerne over limet. På verandaer og dekk, hell produktet i midten først, og deretter forsiktig presse den mot kantene med en sopelime. Dette hindrer sloshing for mye på bakken rundt strukturen.

•Give produkter tilstrekkelig tid til å arbeide. Mange produkter krever omtrent en 1/2 time eller lenger for å bløtgjøre limet tilstrekkelig (dette avhenger også på limets tykkelse).

•Start på en kant av veranda, dekk eller uteplass og skrape myknet limet i en haug. Bruk en metall spade for å dumpe limet i en pappeske eller andre egnet beholder. Boksen bare fungerer som en midlertidig holder før du kan kaste limet skikkelig.

•Rinse området med en vannslange. Det er viktig at alle lim og remover er skylt av - ellers gulvet kan føle tacky når tørr, og du må søke nytt remover.

Tips og advarsler

  • Hvis et tynt lag med lim forblir etter behandling, før skylling, bruk hard-bristled kosten for å overtale flere lim fra overflaten.
  • Selv når bruker nedbrytbart remover, bør du prøve å inneholde så mye som mulig for å unngå å få disse produktene på gresset. Hvis du arbeider på en tre overflate, være forsiktig så du ikke huljern veden med skrapen.