Hvordan fjerne urin lukt fra Subflooring

March 7

Nesten alle hunden eller katten eieren må håndtere en pet flekk på et tidspunkt i tid. Det tar bare en ulykke jord i subfloor. Enten subfloor er tre eller betong, vil det avgir lukt, selv om overliggende teppet er shampooed. Ideelt sett burde subfloor være renset etter gulv er fjernet for erstatning, men det kan også rengjøres mens teppet er fortsatt på plass. Subfloors behandles alltid for kjæledyr flekker før du installerer nye gulv.

Instruksjoner

•Purchase et enzym-baserte kjæledyr flekker rensemiddel som Natures mirakel eller Out!. Disse produktene inneholder enzymer som bokstavelig spiser bakterier og organisk komponenter av urin - bakterier og organisk komponenter i urinen forårsaker lukt.

•Fyll rengjøringsmiddel direkte på flekken og området rundt flekken. Hvis du har en rund flekk som er 4 inches i diameter, hell løsningen over et område med en 6 - eller 7-tommers diameter. Hvis du ikke arbeider med nakne subfloor og er pouring løsningen gjennom teppet og pad, være ekstra sjenerøse slik at subfloor er mettet.

•Vent fem til 10 minutter, slik at løsningen å mette subfloor.

•Plasser plastfolie over hele området av urin fra kjæledyr flekken, som fortsatt skal være fuktig med løsningen. Hvis flere strimler må dekke hele flekken, må overlappe deler av plast.

•Tape kantene av plast brytes over sement eller tre subfloor med duct tape. Hvis du har brukt flere biter av plast, også plassere en stripe tape langs sømmen der de to stykker av plast overlapper.

Hvis du prøver å fjerne lukt fra subfloor med tepper fortsatt på plass, tape plastfolie på teppet (som med nakne subfloor), og Plasser en flat, kraftig gjenstand (et leksikon, en telefonbok, et stykke tre med en vektstang på toppen, etc.) på plastfolie å forhindre fuktighet fordamper.

• Vent 24 timer og gjenta prosessen. For veldig sta flekker, kan en tredje gjentagelse være nødvendig.

Tips og advarsler

  • Området må være fuktig for en periode slik at enzymer å konsumere organisk lukt-forårsaker elementene pet flekken. Det er derfor du må plassere plastfolie over området som vil forhindre rengjøringsmiddel fordamper.
  • Noen enzym-baserte pet flekk rengjøringsmidler kommer i form av en lim i stedet for flytende; noen mennesker finner det lettere å arbeide med en lime på en bare subfloor, men lim er ikke på tepper.
  • Svart lys kan brukes til å finne kjæledyr flekker.
  • Umiddelbart blotting en pet flekk i øyeblikk etter at det forekommer kan hindre urinen når subfloor.
  • Flekk test pet rensemiddel på en iøynefallende området tepper hvis du behandler subfloor gjennom en eksisterende teppe. Påfør en liten mengde av løsningen på teppet, vente 24 timer og kontroller for å sikre at det ikke har oppstått misfarging. Skade rengjøringsmidler er sjeldne, men det er bedre å være forsiktig.