Hvordan fjerne underskogen

January 10

Hvordan fjerne underskogen

Enten du bor i land eller by, er holde områdene rundt din hjem klar av underskogen en nødvendighet. Områder med vinstokker, pensel og rusk besøkes av slanger, bier, veps og giftige edderkopper som kan skade eller drepe mennesker og deres pets. Hvis du bor i landet, kan overgrodd områder være en større helsefare fordi det gir villsvin, rev og coyotes gjemmesteder. Det er mange måter folk klart kratt, men de enkleste metodene er vanligvis den mest effektive.

Instruksjoner

•Gi i geitene. Hvis du ikke eier geiter, sjekke rundt for noen som kan låne deg deres. Det er ikke en myte: geiter spise alt og de foretrekker pensel og kratt til gress. Deres favoritt mat er små furutrær. De vil rense et lite område av underskogen i noen dager, og et stort område innen et par uker uten noen løfte en Luke eater eller ax. Sett en elektrisk gjerde rundt området du vil geitene å fjerne, og utleie seg streife omkring. Angi geitene med mye vann.

•Vent vinteren før fjerne dårlig underskogen områder hvis mulig. Mange slanger dvalemodus når det er kaldt, så det er tryggere. Selv om vinteren ha tykk skinnhansker og slange støvler. Slanger fortsatt bite om vinteren, spesielt hvis du er i et temperert område som ikke forblir konstant under 30 grader.

•Rent en traktor med en bush hog vedlegg. En bush-hog er som en gigantisk gressklipper, men det skjærer gjennom alt---selv små trær. Klippe ned så mye av underskogen som mulig.

•Få en Traktorgravere hvis kratt er i et stort område fordi det er den sikreste metoden for å fjerne store områder. Trykk ned små trær, og bruk bøtte med tenner for å trekke alt ut av veien. Grave et stort hull hvor det ikke skape noen problemer, og satt tre, blader, steiner og andre kratt i hullet. Dekke den med skitt, og la den kompost i hullet.

•Bruk Luke eater å fjerne nær trær, steiner og hull. Bruke en motorsag til å fjerne større tre lemmer i veien. Legg på vernebriller ved hjelp motorsagen, og se opp for knop i trærne der du klippe; knop kan gjøre Kjedesag jerk unsafely.

•Sett på støvler og skinnhansker, og tømme ut rusk kuttet av i bush-hog. Bruk en kommisjon for å trekke ut så mye rusk som mulig før gå inn i området. Støy fra i bush-hog bør skremme dyrene, men ikke alle dyrene beveger seg bort. Fjern alle kuttet opp trær, vinranker og pinner og kast dem. Hvis du har en komposthaug, legge til blader og holder seg til den. Ikke Legg til vinstokker komposthaug. De vil rot, og du vil være tilbake til rute 1. Bag eller brenne vinstokker for avhending.

•Spray luke killer nederst på vining planter. Kaprifolium, trompet vintreet, blåregn, kudzu og poison ivy er nesten umulig å drepe uten luke killer.