Hvordan fjerne ull teppe lukt

October 23

Ull tepper, spesielt de hånden tuftede i India, har en tendens til å komme med et vakkert mønster mykhet og en odor det kunne curl maling. Lukten kommer fra limet som brukes til å holde teppet sammen. Det har ikke hatt tid til å kurere hvorvidt det er rett og slett dårlig kvalitet er irrelevant når den ubehagelig lukten tar over rommet som teppet opptar. Det finnes flere metoder som kan være nyttig i bekjempelse kampen mot ull teppe lukt.

Instruksjoner

•Plasser fem til ti trekull briketter i noen gamle strømpebukse og forsegle den stengt ved å binde den sammen øverst. Kontroller at det er ingen hull før du setter trekull i det eller det vil bli svart ting overalt. Fremheves strømpebukse og kull i teppet og la den sitte i 24 timer før unrolling teppet. Kull er stor for å fjerne lukt. Gjenta denne prosessen hvis det ikke fungerer første gang med fersk trekull.

•Mix 2 tsp. av tea tree olje med 8 oz med vann i en sprayflaske og spray det hele teppet foran og bak. Det er viktig ikke å suge teppet; en lys misting vil fungere helt fint.

•Hang teppet utenfor på en varm solskinnsdag. Dette fungerer ikke hvis det er fuktig. Solen er en stor cure for mange ting, inkludert stinkende tepper. La teppet utenfor hele dagen og bringe den tilbake i natten.

•Sprinkle en blanding bestående av halv boraks og halvparten bakervarer brus hele teppet og la den sitte over natten. Vakuum teppet i morgen. Gjenta om nødvendig.

•Sprinkle katten søppel hele teppet og la den sitte over natten. Unngå gå på søppel og knuse den i teppet. Vakuum eller riste av kattesand i morgen. Kattesand er en flott måte å absorbere ubehagelig lukt.

Tips og advarsler

  • Hvis ikke noe arbeider for å eliminere lukt, støtte og vurdere tilbake.
  • Bruk ikke ammoniakk til å rengjøre ull tepper som har en tendens til å flekken og misfarge dem..