Hvordan fjerne tyggegummi fra teppe på gulvet

July 17

Hvordan fjerne tyggegummi fra teppe på gulvet

Tyggegummi vil uunngåelig bli sporet i hjem på sko eller tilfeldigvis falt på teppet, å skape en klebrig rot. Som en siste utvei, tannkjøtt kan bli kuttet ut av mange tepper, men du kan fjerne stoffet uten å skade teppet. Fjerne tyggegummi ved å fryse tyggegummi. Når tannkjøtt er sin naturlige gummiaktig og klissete tilstand, er det mer sannsynlig å komme fri fra tepper og ikke etterlate noen rester.

Instruksjoner

•Grab en quart størrelse plast fryser oppbevaringspose og fyll den med isbiter. Trykk posen glidelås lock sammen med fingrene og vikle oppbevaringspose i en tynn stoff klut.

•Plasser isen på chewing gum og la den sitte i 10 minutter, til isen begynner å fryse chewing gum.

•Fjern isen fra chewing gum og skrap tannkjøtt fra teppet med en smør kniv. Som du kommer ned til mindre biter, plasser is posen over tannkjøtt jevnlig å herde det igjen, og deretter fjerner tannkjøtt med smøret kniv.

Tips og advarsler

  • Du kan også varme tyggegummi med hårtørker setter høye. I stedet for herding blir tannkjøtt mer klebrig. Trekk klissete tannkjøtt fra teppet med plast brytes til alle er fjernet fra sin fiber.
  • Hvis du velger å bruke kommersielle følge selvklebende removers instruksjonene på pakken nøye. Bruk fjerne på et iøynefallende sted på teppe å sikre det ikke skade teppet.