Hvordan fjerne tyggegummi av semsket skinn

February 11

Hvordan fjerne tyggegummi av semsket skinn

Tyggegummi er laget av en form for syntetisk gummi blandet med sukker og smakstilsetninger. Når du får tyggegummi på semsket skinn møbler, jakke eller sko, er det lett å fjerne den når du forstå egenskapene til chewing gum. Tyggegummi myker når oppvarmet og stivner når frosset.

Instruksjoner

•Fyll en plastpose med isbiter. Ideen er å fryse tyggegummi på den semsket skinn. Ikke prøv å skrape den når det er mykt. Det vil skape mer rot og være tøffere å rengjøre. Det er bedre å sette isbiter i en plastpose å unngå å få vann på den semsket skinn.

•Plasser isbiter bag på tyggegummi på den semsket skinn. La sekken på tyggis i 15 minutter å fryse tyggegummi. La is posen lengre hvis tannkjøtt ser fortsatt myk.

•Fjern is posen fra chewing gum. Tannkjøtt bør se vanskelig og frossen. Bruke en sparkel og forsiktig skrape chewing gum. Det skal da løsne lett uten å skade stoffet. Hvis du finner at chewing gum blir mykere som du skrape, stoppe skrape og plassere is posen på tyggis og fryse det i litt mer tid.

•Pass på at du skrape av chewing gum helt. Undersøk overflate for flekker fra farge og smakstilsetning i tannkjøtt.

•Bruk en semsket flekkfjerner å behandle flekker igjen av chewing gum. Følg instruksjonene fra produsenten på flekkfjerner å behandle flekker.