Hvordan fjerne tut hetten fra et Delta kjøkken tappekran

May 25

Hvordan fjerne tut hetten fra et Delta kjøkken tappekran

Single håndtak Delta Kjøkkenarmaturer har en tut cap mellom håndtaket og toppen av kranen tut. Du må fjerne tut lokket til å få tilgang til Delta patron eller tappekran stammen reparasjoner eller erstatte rammen eller kassett. Fjerne tut hetten på Delta kranen er den samme enten du har en standard tappekran eller et trekk ut tappekran. Vær forsiktig når du arbeider på kranen for å unngå å skade kranens finish.

Instruksjoner

•Gå under vasken og slå av vannforsyningen varme og kalde avskåret ventiler. Lå et lite håndkle i bunnen av vasken dekker avløpet. Dette vil hindre små skruer falt i avløpet.

•Fjern skruen det sikrer kranen håndtaket til kranen med en Allen fastnøkkel. Skruen vil være direkte under kurven på kranen håndtaket.

•Trekk håndtaket direkte av tuten cap og tut. Hvis du har en blekkpatron, må du kanskje vrikke håndtaket litt for å fjerne referansen.

•Plasser en skiftenøkkel på den øvre kanten av tut cap. Tvinn tut hetten klokken for å løsne tut cap fra kranen. Trekk ut tut cap for hånd og fjerne hetten fra kranen.