Hvordan fjerne trær med en doser

September 8

Hvordan fjerne trær med en doser

Bulldoser s er utformet for å bevege jord og nivå en Bygg-området før arbeid. Dozers er også flink til å fjerne trær, forbereder landet for landskapsarbeid. Hjem og eiendom eiere overfor oppretter en lysning kan enten kontrakt en bulldoser fra en lokal byggefirma eller leie maskinen og gjøre arbeidet selv, men i begge tilfeller noen forberedelser er nødvendig.

Instruksjoner

•Survey land som trenger clearing og gjøre oppmerksom på plasseringen av noen store steiner som ville ellers hemme dozer under bruk. Fjern disse bergartene før dozer tidsbesparende for utleie, dermed leie penger. Bruk en kraftig lastebil og slep kjeder for å fjerne noen store steiner. Fordrevne steinene kan hauled til steinbrudd, ferska opp eller brukes i andre landskapsarbeid prosjekter.

•Clear kratt eller løvverk. Dette vil gjøre det enklere for doser driver å se og identifisere trærne som må tømmes. Kontroller bakken i området, også, det er ingen store sprekker eller chasms som kan resultere i doser blir fast eller stoppet.

•Mark noen trær over 7 fot høy eller 2 fot i diameter: lage en vannrett linje rundt bilen ved ca skulder høyde. Bruk dette merket som en retningslinje for å klippe trærne på dette punktet. Dette vil gjøre det enklere for dozer å uproot badebukser og redusere sjansene for et tre faller bakover mot driveren og resulterer i skade. Saplings er ingen bekymring.

•Fjern stammene manuelt fra området av dozer's bane. Har tilskuere stå minst 20 fot unna dozer som fungerer for sikkerhets skyld. Fyre opp maskinen og lavere spade til det er ca 1 fot fra bakken. Sakte nærmer seg det første treet og la opp på bremsen, slik at dozer sakte push fremover og velte bagasjerommet. Dette sikrer dozer rips så mye av stammens rotsystem fra bakken som mulig, for å hindre vekst.

•Gjenta til alle trær stammene ha blitt uprooted. Skjær stammene i mindre deler med en motorsag og tre inn i en tre chipper å redusere dem til mulch som kan brukes rundt trær og busker.