Hvordan fjerne tørket maling fra tregulv

November 12

Hvordan fjerne tørket maling fra tregulv

Tørket maling flekker, kan med mindre de er nyere, på din tregulv være vanskelig å fjerne uten å skade gulvets finish. Men med de riktige prosedyrene, kan du fjerne både latex og oljebasert tørket maling fra din gulvflaten uten å skade tre.

Instruksjoner

•La kanten av et verktøy kniv under kanten av lite paint spruter, parallelt med tregulv overflaten. Trykk forsiktig på kniven, skyve det langs gulvet og wedging maling opp. Fortsatt skyve kniv mellom maling og gulvet før du løfter sprut gratis. Ta vare ikke for å kutte i overflaten på gulvet med kniven blad.

•Soak å fjerne latex maling spruter med varmt vann som inneholder nok ekstra såpe å boble litt. Bruke vannet med en svamp og la den sitte i ca fem minutter å løsne maling. Bruk verktøyet kniven på løsnet maling for å fjerne splatter. Bruk rettet varm luft fra et hår dryer på lav-air, høy-varme å bløtgjøre større sprut av latex maling når det varme vannet ikke fungerer. Flytt tørketrommelen stadig over maling lappen å bryte bindingen mellom maling og gulv. Test maling overholdelse med verktøyet kniv kant. Når malingen begynner å skrelle med en kniv, videre til kile maling fra den gulvflaten.

•Bruk en etsende kjemisk maling remover hvis skallet prosessen mislykkes å fjerne maling, eller hvis du arbeider med et stort malt område større enn en kvadratfot. Spray latex maling remover over overflaten av maling og deretter la den suge inn i maling for tiden anbefalt av produsenten. Tørk bort fjerne og maling med en klut. Oljebasert maling, bruke en pensel på maling remover spesielt formulert for bruk med oljebasert maling. Kan det fjerne å sitte på maling for tiden anbefalt av produsenten og deretter tørke med en ren klut. Både kjemiske fjerning metoder vil stripe bort gulvet utførelser som tørket maling, behøver du å refinish tre etter bruk.

•Bruk mineral humør å rydde opp løsemidler og vann og eddik eller en proprietær produkt for opprydding etter en etsende stripper. Pat tørr med et håndkle. Vann er generelt ikke en god idé. Noen skogen kan ta en måned eller mer å virkelig tørr.