Hvordan fjerne tørket maling fra klær

January 24

Uansett hvor forsiktig maleren, søl og spruter kan skje. Heldigvis, de fleste vannbasert maling vil komme ut av klær, selv om lakken har tørket. For disse malinger trenger du vanligvis ikke å bruke alle typer løsemidler. Sjansen til å spare klær med maling er bedre hvis du behandler det så snart du oppdager den. Men selv om den har hatt tid til å forbli på klær en stund, bør litt arbeid og vanlige husholdningsartikler få som maling.

Instruksjoner

Hvordan fjerne tørket maling fra klær

•Bruk en stump kanter kniv eller skraper å skrape av så mye tørket maling som du kan.

•Fyll flytende oppvaskmiddel direkte på maling, dekker den. Vreng artikkelen av klær og plassere papirhåndklær under det å beskytte resten av artikkelen eller andre overflater fra flekken gjennomslag. Hell på flere vaskemiddel fra denne siden av klær i området bak flekken.

•Våt en svamp i varmt vann. Gni stoffet bak flekken med svampen, soaking stoffet grundig. Skrubbe området med en gammel tannbørste.

•Arbeid på forsiden av maling flekken. Skrubbe den med en tannbørste til å løsne mer av maling av varens fiber.

•Blot med vått papir håndkle før du ikke kan få noen mer male ut. Skyll artikkelen klær under varmt vann.

•Machine vask artikkelen av klær i varmt vann med vaskemiddel. Se artikkelen å sikre flekken er helt borte før du setter den i tørketrommelen.

Tips og advarsler

  • Hvis malingen oljebasert, må du bruke et løsemiddel fjerne flekken - såpe og vann alene generelt fungerer ikke. Trinnene for å fjerne oljebasert maling er lik fremgangsmåten ovenfor. Bare behandle med et løsemiddel først (Kontroller at det er trygt for stoff) og deretter blot flekken med papirhåndklær. Hvitvaske elementet som vanlig, men pass på flekken er borte før du plasserer elementet i en tørketrommel.
  • Hvis fargestoff i klær ikke er farget, kan det komme litt hvis du bruker energisk metoder for rensing. Tørr-ren bare stoffer kan kreve forskjellige flekkfjerning metoder. Konsultere en Klesrens profesjonell først.