Hvordan fjerne tørket Grout fra flis

August 10

Hvordan fjerne tørket Grout fra flis

Fugemasse er en tynn morter brukes til å fylle mellomrom mellom fliser. Fugemasse er modig, og stivner når det tørker. Når grout tørker på flisen, kan det være vanskelig å fjerne. Selv om det er best å fjerne grout fra fliser mens grout er fuktig, er det ikke umulig å fjerne etter det har tørket.

Instruksjoner

•Fyll en sprayflaske med vann. Spray vann på tørket grout å fukte den før du prøver å fjerne den fra ruten.

•Bruk en pinne laget av eik å skrape grout fra flis. Pinne skal være ca 1/4 tommers tykke, 1 tommers bred, og 6 inches lang. Bruk trykk mens skraping grout fra flis. Spray på mer vann ved behov å bløtgjøre grout og gjøre det lettere å fjerne. Feie eller vakuum opp klumper av grout som var scraping fra flis.

•Spray ruten med mer vann. Bruk en nylon skuresvamp for å skrubbe flisen der tørket grout en gang var. Legge til mer vann som nødvendig for å holde overflaten våt. Dette vil fjerne alle dis igjen av grout.

•Rinse flis med en ren klut og vann. Tørr flis med en myk klut. Når ruten er helt tørt, vil du kunne se om alle grout og Mørtelanker dis er av flisen.

•Gjenta skrubbing med en nylon skuresvamp hvis det er fortsatt grout rester igjen på flisen. Hvis ruten har fortsatt en dis fra grout etter noen scrubbings, oppløses 1 kopp hvitt sukker i en bøtte med 1 gallon varmt vann. Hell noen av blandingen direkte på ruten, eller suge papirhåndklær i løsningen og plassere dem på berørte flisen. La sukker vannet suge inn flisen i ca to timer. Skrubbe flisen igjen med nylon skuresvamp. Skyll området med en klut, klart vann, og tørk den med en myk klut.