Hvordan fjerne tonerpatroner fra stoff

September 20

Hvordan fjerne tonerpatroner fra stoff

Tonerpatroner kan lett flekker klær eller teppe når du endrer den. Hvis du får toner på din klær, skal du være tilstede til det umiddelbart for å hindre at toneren flekker permanent. Pulveret i toner smelter når varme, som forårsaker det å holde seg fast til papir. Tonerflekker på klær vanligvis settes ikke permanent hvis du behandler flekken umiddelbart. Etter den riktige forholdsregler vil sikre at du ikke trenger å kaste klærne ut.

Instruksjoner

•Fargeringer tørket toner fra klærne med et papirhåndkle. Gni ikke området, eller du vil føre til toner mesh inn i stoffet mer. Bruk en mild børsting bevegelse for å fjerne så mye toner som mulig.

•Bruk en støvsuger vedlegg nøye fjerne gjenværende alle toner pulver og flekken.

•Vaskestasjonen tømmes farget klærne i kaldt vann og et vaskemiddel. Inspisere klær om det fortsatt inneholder toner flekken. Hvis den gjør det, kjøre klær gjennom en annen vaskemaskin syklus.

•Hang klær innendørs til tørk. Ikke tørr dem i solen eller tørketrommelen utgangspunktet bare i tilfelle det er en toner flekk fremdeles at du umiddelbart kan se. Varmen fra solen og tørketrommelen vil føre til toner flekken klær permanent.