Hvordan fjerne tomme vann fra en Aboveground basseng

October 5

Bassenget eiere velsmak i luksus tar et kjølig dukkert i sine bassenger når været blir varm. Så praktisk som bassenger, de er ikke uten sin rettmessige del av vedlikeholdsproblemer, som er når stående vann akkumuleres på overbygg. Hvis venstre ukontrollert, vil vekten av vannet trykke ned og strekke coveret, kan det forårsake riper.

Instruksjoner

•Plasser en våt/tørr vakuum enhet godt fra vannkanten i bassenget. Dette vil gi deg buffer rommet, siden enheten flyttes med deg hvis du må flytte. Sett inn munnstykket av vakuum i vannet, slå på maskinen og enkel sugeevnen stående vann fra forsiden før det har gått. Avhengig av størrelsen på enheten må du jevnlig tømmer beholderen mens du arbeider.

•La en linjal loddrett ned i bassenget merke en linje en tommen ned på bassenget rutefly, bruke voks blyanten. Ikke forstyrr vannet så målingen ikke påvirkes. Voks blyant er vannavstøtende men vil lett gni av når du er ferdig.

•Sett munnstykket i bassenget renne den øverste tommen for vann fra bassenget. Hold øye med vannet, og når det jevner ut på mark du gjorde, slå av vakuum. Må av vannet i vakuum. Siden det inneholder potensielt skadelige kjemikalier, hell den direkte ned et avløp systemet eller sump pumpe, ikke i tilstøtende bekker.

Tips og advarsler

  • Våt/tørr støvsugere kan ofte leies på timebasis fra lokal hardware, svømmebassenget forsyning eller oppussing butikken.