Hvordan fjerne Toalett Tank deler

June 14

Hvordan fjerne Toalett Tank deler

Toaletter er kanskje sett av mange som mystisk enheter som fungerer eller ikke fungerer. Alle et toalett bevegelige deler finnes i tanken, og begrenset antall deler kan være overraskende. Når én eller flere komponenter kreve erstatning, er det ofte mer effektivt å erstatte hver del sammen. Før du installerer nye deler, må, selvfølgelig, de eksisterende delene fjernes.

Instruksjoner

•Vri tankens vannforsyningen av ved utkobling ventilen, montert mot veggen og bak på toalettet, ved å slå av Valves håndtak med klokken.

Frakobles vannforsyning rør fra bunnen av tanken. Spor til røret fra utkobling ventilen til tanken. Merk at røret er sikret å akvariet med en kopling nøtt. Slå koblingen mutteren i retning mot klokken koble røret. Selv om mutteren er designet til å fjernes for hånd, kan en skiftenøkkel være nødvendig å fjerne en sta mutter.

•Flush toalettet tømme tanken, og løfte tanken lokket vekk.

•Unhook metal kjeden fra baksiden av tankens håndtak.

Frakobles fylle ventil. Fyll ventilen er høye vertikale komponenten mot siden av indre av tanken. Vannforsyning røret festes til bunnen av fyll ventilen. Fjerne fylle ventil montering mutter ved å mutteren mot klokken retning med en skiftenøkkel. Montering mutteren ligger nederst på utsiden av akvariet. Løft fylle ventil ut av tanken etter fjerner montering mutteren.

•Fjern tanken fra toalettet. Tanken er sikret til bollen med to eller tre bolter. Bolt hodene er plassert nederst i indre av tanken. Nøtter som sikre bolter på plass ligger på baksiden av bollen. Hold tank nuts stasjonære med en skiftenøkkel mens snu bolter i retning mot klokken med en skrutrekker til nøtter koble fra bolter, og løfte tanken av bollen.

•Plasser tanken på siden til en stor mutter, kalt en strå mutter, på bunnen av tanken. Hold flush ventilen stasjonære mutrene strå i mot klokka med et strå fastnøkkel til strå mutteren løsner fra flush ventilen, og veilede flush ventilen ut av tanken. Flush ventilen er den siste komponenten i tanken og har en gummi flapper som åpner og lukker når toalettet håndtaket drives.