Hvordan fjerne toalett flekker & ringer med en pimpstein

August 19

Hvordan fjerne toalett flekker & ringer med en pimpstein

Rust eller hardt vann flekker i toalettskålen er en pinlig syn som kan gjøre en ellers rent toalett ser mindre enn sanitæranlegg. Det kan være nær umulig å fjerne alle spor av disse flekker med tradisjonelle rengjøringsmidler. Men en pimpstein kan holde skjemmende ringer blir en permanent funksjon i bollen din. Pimpstein er en vulkansk stein som serverer mange formål, men er best kjent for polering hard hud på føttene. Når den brukes for rengjøring, kan en pimpstein skuring bort gamle flekker og oppdatere helhetsinntrykket toalett bolle.

Instruksjoner

•Purchase en pimpstein. Besøk et stoff, dagligvare, maskinvare eller selv en skjønnhet forsyning butikk å finne en. Noen pimpstein, selv de laget for Stell føtter, fungerer når rengjøring toalettet; velge en som vil bli komfortabel og lett å håndtere. Pimpstein steiner kan kjøpes med et håndtak eller som et solid murstein eller oval.

•Fyll eddik i toalettet. Sørg for at du får eddik direkte på flekker og ring. La eddik sitte inne vannet i flere timer uforstyrret eller over natten. Hvis du foretrekker ikke å bruke eddik lukt, dryss natron rundt flekker og la den stå over natten.

•Fargeringer flekker. Sett på hansker og bruke din toalettbørste til å skrubbe rundt fornærmende flekken eller ring. Dette bør fjerne noen men ikke alle flekken. Skylle toalettet etter at du har skrubbet bollen med din penselen.

•Våt pimpstein i vasken eller dyppe den i toalett vann. Starter på en del av ringen, gni innsiden av bollen på en forsiktig skrubbe måte langs flekker. Holde pimpstein stein våt av dyppe den i boller vannet noen ganger som du arbeid; Dette hindrer den slipende pimpstein fra tørking og skrape overflaten. Fortsette å skrubbe vei rundt ringen og over flekker før de er borte.

•Flush toalettet når du er ferdig. Dette vil fjerne alle rester og gir deg en ren visning av overflaten. Hvis nødvendig, skrubbe over noen langvarig flekk med din våt pimpstein.

Tips og advarsler

  • Bruk pimpstein steiner på glassporselen toalett tarmer bare. Ikke bruk på farget eller emalje overflater.
  • For å forhindre avlysning alltid holde steinen veldig våt. Pimpstein er slitende og bør ikke brukes tørre.
  • Hen slipende pimpstein, bør den ikke brukes regelmessig rengjøring. Bare bruke den til å fjerne gjenstridige, eldre flekker og deretter gå tilbake til vanlig rutine for rengjøring toalettet ditt.