Hvordan fjerne toalett bolle kalsium innskudd

January 1

Det er ikke noe verre enn prøver å holde badet rene og plettfrie og deretter finne at ringen av rust-farget kalsium innskudd på innsiden av toalett bolle. Kalsium innskudd kan bygge opp på grunn av hardt vann i mange lokaliteter og være sta og motstandsdyktig mot regelmessig skrubbe og rengjøring, samt bruk av vanlige rensemidler. Noen vanlige hjem rettsmidler for å angripe og redusere fremkomsten av skjemmende kalsium innskudd i toalettet tilbud positiv og effektiv resultatene.

Instruksjoner

•Prepare bruke noen albue fett for noen gjenstridige kalsium innskudd på innsiden av toalett bolle. En av de vanligste rettsmidlene er å slå av vannforsyningen til toalettet, flush og angrep flekker med en pimpstein. Dette kan være svært effektive, avhengig av hvor alvorlig og tykk ringen er, men med tålmodighet og en bit av albuen fett, tilbyr effektive resultater. Når ferdig, slå vannet tilbake på.

•Weekly renser med myke kratt toalettet rengjøringsmidler kan hindre oppbygging av kalsium, og kan bli effektivt for svært små innskudd flekker hvis behandlet regelmessig.

•Prøv pouring en gallon eller to av hvit eddik i toalettet og la den sitte for natten. Eddik inneholder syre som bidrar til å bryte ned kalsium innskudd. I morgen, flush, og så skrubb ring eller innskudd med pimpstein eller en fast skrubbing pad. Denne prosessen må gjentas et par ganger hvis kalsium eller lime innskudd er spesielt tykke, mørke eller gamle.

•Prøv Kommersiell VVS produkter utviklet for å fjerne kalsium buildup. Besøk din lokale rørlegger eller oppussing lagre og kjøpe en flaske, ta vare for å lese instruksjonene på etiketter. Huseiere bør imidlertid vite at de fleste kjemiske forbindelser vil kreve tilstrekkelig ventilasjon og kan være ganske dyrt, og i mange tilfeller hjem rettsmidler gi samme resultat.