Hvordan fjerne tette Klesvask avløp

July 24

Hvordan fjerne tette Klesvask avløp

Dagens lav temperatur vask er bra for miljøet, men kan forårsake Klesvask avløp å tette. Fra ikke vaskemiddel og tøymykner bygge opp til en slimete rotet som til slutt vil blokkere stikkontakt avløpet. De fleste kommersielt tilgjengelig avløp rengjøringsmidler er også kraftig for skiver og sitt utløp rør. Det er fornuftig å forhindre problemer før de oppstår med vanlig rødme; Imidlertid bør din Klesvask avløp bli blokkert, flere miljøvennlige metoder å prøve.

Instruksjoner

•Slipp tre seltzer tabletter ned utløp. Raskt Følg med en kopp hvit eddik. Vent i fem minutter. Hell ned så mye varmt (ikke kokende) vann som du kan. Det kan ikke være mye, hvis avløpet blokkeres helt. Den seltzer og eddik løsningen vil fizz og begynne oppløsende blokkeringen; varmt vann vil vaske det bort. Gjenta, om nødvendig. Hvis du ikke får tilgang til røret, hopper du over dette trinnet.

•Kontroller at maskinen er tom. Plass ½-kopp av natron og ½-kopp eddik direkte i trommelen. Umiddelbart slår på vaskemaskinen og kjøre på innstillingen hotteste. Utføre denne behandlingen en gang i måneden for å hindre buildup forekommende. Hvis blokkeringen vedvarer, har du flere alternativer.

•Legg to kopper boraks til to kopper varmt vann i en stor varmebestandig glassmugge. Hell direkte ned utløp eller i vaskemaskin trommelen. Kjøre maskinen på den hotteste innstillingen. Drain bør være klart; men gjenta behandlingen hvis noen blokkeringer.

Tips og advarsler

  • For å forhindre blokkeringer oppstår, utfører du prosedyren i trinn 3 månedlig eller oftere.
  • Klesvask vil vaske helt ren hvis du bruker halvparten av anbefalt vaskemiddel og balsam.
  • Vurdere miljøvennlige vask metoder, for eksempel såpe nøtter eller Klesvask balls. Dette får aldri en blokkert avløp.
  • Aldri helle kokende vann ned plastrør, som de kan spenne.
  • Boraks er en hudirriterende, så vær forsiktig ved håndtering. Lagre den trygt fra barn og kjæledyr.