Hvordan fjerne termitter fra en Trailer

May 5

Termitter overleve ved å spise tre. Trailere er generelt ikke tre rammekonstruksjon, men trailer innbyggere har ofte tremøbler som termitt kan ødelegge. Termitter er generelt så ødeleggende at det anbefales at en profesjonell skadedyrbekjempelse selskapet være kalt inn umiddelbart for å utrydde termitt. Men siden tilhengere ikke er konstruert av tre, har trailer beboere litt spillerom forsøke termitt kontroll selv før du ringer i fagfolk. Noen trailer eiere har lykkes i å eliminere termitt gjennom sin egen oppfinnsomhet og kreativitet.

Instruksjoner

Utrydde termitter fra en Trailer

•Lay flere papp bokser ut flat.

Spray med en slange så det er våt.

Plassere disse i en termite hauger som er nær tilhengeren.

Fjern pappeskene alle dagene. De bør være full av termitter som er fôring på fuktig papp.

Brenne boksene og erstatte dem med nye.

Denne fremgangsmåten er avhentet å sterkt redusere koloniene, men ikke fullstendig utrydde infestation.

•Mix borsyre med propylenglykol, en form for frostvæske.

Denne løsningen gjelde alle tre i eller nær tilhengeren der termitter har blitt sett. Propylenglykol vil hjelpe borsyre å trenge tre. Borsyre partikler klamre seg til termitter ben og til slutt drepe dem.

Kjøp en kommersiell karakter termitt killer.

Sett den i en sprøyta/foamer og spray termitt og deres sti både innenfor og utenfor tilhengeren. Spray termite hauger også.

•Investigate termitt agn. Disse kan kjøpes via Internett.

Mange huseiere og pest kontroll selskaper tror at de er mer effektiv enn flytende plantevernmidler i bli kvitt termitter. De annonsere agn som mindre destruktiv for miljøet enn plantevernmidler og presentere ikke farene ved forgiftning ved ulykke til barn og kjæledyr som lever i tilhengeren som flytende plantevernmidler.