Hvordan fjerne tavle markør fra klær

August 7

Hvordan fjerne tavle markør fra klær

Tavler, eller tørr-slette styrene, revolusjonerte klasserom, men de har sitt eget sett med problemer. Dry-slette markører er spesielt formulert for bruk på en tavle, som bruker en porselen belegg over en metall kjerne. Problemet oppstår når tørr-viske markører på klær. Blekket kan virke umulig å fjerne, og når flekken er satt, blir det enda mer problematisk. Prøv å fjerne flekken så raskt som mulig etter at du oppdage det, og før vasking og tørking, hvis mulig.

Instruksjoner

•Apply litt rensevæske til et hjørne av et rent håndkle eller washcloth. Gjelde ikke rubbing alkohol fra flasken direkte flekken selv da dette vil føre til flekken å spre. Rubbing alkohol fungerer som et tørt løsemiddel fjerne håndskriften. Ikke våt plagget først som dette medfører også flekken å spre.

•Blot rensevæske på flekken. Arbeide fra utsiden i å hindre flekken spres. Fortsett på nytt alkohol, bruke en blotting bevegelse, før flekken toner. Avhengig av flekken, kan dette trinnet ta en stund. Vær tålmodig, fordi jag dette stadiet kan gjøre at du ikke kunne fjerne flekken hele.

•Apply en liten mengde parabolen såpe til området av flekken og bruk en fuktig hjørne av håndkle eller washcloth arbeide parabolen såpe inn i stoffet. Skrubbe forsiktig til noen av de resterende flekker har forsvunnet. Dish såpe hjelper fjerne ikke bare håndskrift for gjenværende tørr-eraser, men også rubbing alkohol.

•Launder plagget som vanlig. Tillate klær til air-dry, hvis mulig, slik at du kan kontrollere at hele flekken er fjernet. Hvis noen av flekken forblir, kan du unngå å bruke en tørketrommel fordi det kan føre til flekken sette permanent.