Hvordan fjerne tappekran håndtak som ikke har skruene i en dusj

June 18

Når du reparerer en Baderom dusj tappekran, er fjerne kranen håndtaket nødvendig til tappekran cartridge. Når du ser over kranen håndtaket for en skrue, men kan du ikke finne en. Dette er fordi de fleste tappekran håndtak har en dekorativ cover som skjuler beholde skruen. Noen tappekran håndtak har en liten gummi cap som settes inn i håndtaket skjuler beholde skruen. Fjerne tappekran håndtak som synes å ha ingen skruer krever ta av dekselet skjule skruen.

Instruksjoner

•Plasser et håndkle over badekaret avløp for å hindre utilsiktet slippe beholde skruen i avløpet.

•Look foran dusj knott for en liten hakk. Det er ofte en liten hakk nær en søm i håndtaket. Sette inn en liten skrutrekker i hakk og lirke av dekorative hetten skjule beholde skruen.

•Sett inn en liten skrutrekker i utkanten av den hevet delen av knotten, hvis du ikke ser et hakk. Noen tappekran håndtak bruke en forside som stiger over knotten og setter inn knotten som en plugg. Prøver å lirke den hevet delen av, eller du kan forsøke å trekke den av med en tang. Ikke klem for vanskelig hvis bruker Tanga fordi du kan skade dekselet.

•Feel rundt nedre kurven på håndtaket for en gummi cap, hvis du har en spak tappekran. Mange lever håndtak kraner bruker en festeskruen med en gummi cap som er nesten jevnt med håndtaket.

•Fjern håndtaket sikrer skruen med en stjernetrekker eller Allen skiftenøkkel, avhengig av skruehodet. Dra i spaken rett utenfor tappekran stammen.