Hvordan fjerne tapet på gips til Prep for maling

October 3

Hvordan fjerne tapet på gips til Prep for maling

Utfordringen for å fjerne bakgrunn fra gips til prep for maling er å unngå å skade gips under bakgrunn. En av de enkleste måtene å gjøre dette er å bruke en bakgrunn målscorer og bakgrunnsbilde fjerning løsning for å myke opp limet under papiret før fjerning.

Instruksjoner

•Rull en bakgrunn scoring verktøyet over overflaten av tapet. Dette verktøyet gjør hull i bakgrunnen at fjerning løsning å suge gjennom. Flere hullene du gjør, jo bedre fjerning løsning soaks gjennom, så kan du kjøre verktøyet scoring over så mye av tapet overflaten som mulig.

•Apply bakgrunn fjerning løsningen bakgrunnsbilde med en pensel eller rull. Tillate dette å suge i tidsperioden som er angitt på etiketten.

•Peel off bakgrunnsbilde med hendene. For gjenstridig flekker, kan du bruke et bakgrunnsbilde skraper verktøy. Disse verktøyene har spesielt utstyrt grunne blad som tillater deg å skrape av bakgrunn uten å skade underliggende gips.

•Rengjør opp noen lim innskudd på gips med en ren klut dyppet i en løsning av varmt vann og parabolen såpe.

•Repair enhver skade på gips papiret ved å male over det skadede området med hvit skjellakk. Vent skjellakk tørke som angitt på etiketten.

•Apply gips topping sammensatte til den skadede delen. Fjær ut sammensatt minst tre inches fra den skadede delen for å skjule reparasjon. Utføre så mange sammensatte etter behov, slik at hver en tørr før neste program, før området er dekket.

Lysrøret sand oppdateringen og pensel primer eller sealer over reparerte området før maling.

Tips og advarsler

  • Når du bruker skjellakk og grunning, ha riktig sikkerhetsutstyr, inkludert maske og hansker. Arbeid i et godt ventilert område.