Hvordan fjerne synlige trerøtter

January 19

Hvordan fjerne synlige trerøtter

Utsatte trerøtter kan HIV fortau og innkjørsler, opprette tripping farer for fotgjengere og vraket bladene gressklipperen. Fjerne live røtter fra en sunn treet vil gjøre det mer sannsynlig å falle og overvinne sin evne til å trekke næringsstoffer og vann fra jorden. Fjerne synlige røtter bare hvis treet er død eller du har planlagt å kutte det ned. Hvis du ikke vil vente stump å råtne, kan du få denne jobben gjort i en ettermiddag.

Instruksjoner

•Følg de synlige røttene der de forsvinner inn i jord. Skrap jord fra røttene med spade, inntil du har utsatt en annen 12 inches av dem. Gjenta dette med alle utsatt rot du kan finne.

•Dig en grøft, 1 til 2 fot dypt og 1 til 2 fot bred, hele veien rundt stump, starter rett utenfor de synlige røttene. Når du treffer dem, grave mellom dem.

•Hack gjennom de synlige røttene i nærheten hvor de forsvinner i jorden med en øks. Holde føttene vidt fra hverandre, svingende ax minst en fot fremover og mellom dem for å unngå skade.

•Dig ned og mot center trykk roten, hvis den finnes. Lirke stump opp slik som lener seg på en side. Bruk en øks for å kutte trykk roten, og dra stump med siden røtter fra hullet. Kast stump, røtter og alt, chopping den i mindre biter hvis nødvendig.

•Backfill hullet med nye jord og rake glatt. Anlegget med gressfrø, og dekk med halm til gress spirer.