Hvordan fjerne svovel fra bassenget

February 3

Hvordan fjerne svovel fra bassenget

Svovel og jern vil føre bassenget vann å se skitten og brun. Ingen ønsker å bade i vann som ser skitne. Det er naturlig for disse kjemikaliene å bygge opp i svømmebassenger, spesielt hvis bassenget ikke er riktig renset og behandlet for en stund. Legge den rette kombinasjonen av kjemikalier til svømmebassenget vil fjerne svovel fra vannet og gjøre bassenget se rene, skarpe og klare.

Instruksjoner

•Legg chelaterande agent til svømmebassenget. Chelaterande agent er et mineral behandling som vil tiltrekke seg og holde seg til metaller i vannet slik de kan enkelt filtreres. Den kommer i en pakke som et pulver og kan kjøpes i alle basseng matbutikk. Dette vil alene fjerne mesteparten av svovel. Se pakken for veibeskrivelse.

•Legg pool sjokk til svømmebasseng eller basseng pumpe. Se instruksjonene på pakken for spesifikk bruk. Noen pool sjokk har klor og andre ikke. Hvis pool sjokk inneholder klor, kan du hoppe over trinn 3.

•Legg klor til svømmebassenget. Klor vil drepe bakterier og alger i vannet. Det er en god idé å legge til klor i bassenget på regelmessig for å holde det rent og hindre svovel buildup oppstår igjen.

•Fargeringer og vakuum bassenget å kvitte seg med alle buildup på gulv og vegger av svømmebassenget. Dette bør også gjøres regelmessig for å holde bassenget så rent som mulig.