Hvordan fjerne superlim fra tregulv

March 29

Hvordan fjerne superlim fra tregulv

Din tregulv ikke bare legge til eleganse til ditt hjem, de er en investering. Så finne Super Glue på gulvet er nedslående. Vet du styrke Super lim, så du kanskje tror stedet skal være et fast innslag på din vakre tregulv. Vel, trenger det ikke å være. Bruke riktig teknikk og produkter fjerne Super Glue fra tregulv, og Super limet blir borte mens gulv forblir intakt.

Instruksjoner

•Vent limet tørke. Ikke prøv å fjerne Super Glue fra gulvet mens det er vått. Så fristende som det kan være, gjør prøver å tørke opp limet bare problemet verre ved å spre den rundt. Super Glue dries gi raskt, så bare det litt tid.

•Dampen en vattpinne eller bomullsdott med aceton. DAB Super Glue stedet med aceton før det er helt mettet. Få aceton på limet plass.

•La aceton på stedet om ett minutt. Forsiktig lirke opp myknet limet med en plast sparkel.

•Continue denne prosessen med bruk av aceton, venter du ett minutt, deretter skraping opp myknet limet til det er alle på gulvet. Tørke ned området med en fuktig klut når du er ferdig å fjerne alle rester, og deretter rydde stedet med hardvedgulv gulv renere.

Tips og advarsler

  • Det kan være nødvendig å refinish stedet der Super limet var. I noen tilfeller blir stedet så liten at refinishing ikke vil være nødvendig. Sjekk med gulvet produsenten om hvilke produkter for å bruke og hvordan å refinish et hardvedgulv gulv.
  • Åpne vinduer og dører å ventilere området og bruk gummihansker ved aceton.