Hvordan fjerne Subfloor bjelkene

September 1

Hvordan fjerne Subfloor bjelkene

Gulvbjelker er lange strimler av tre som fungerer som grunnlaget for ditt gulv overflaten. Gulv bjelkene kjøres fra en side av et rom til den andre og støttes av trebjelker. Over bjelkene er en subfloor, vanligvis laget av kryssfiner eller trykk bord, så gulv overflaten går på toppen av det. Når deler av din gulvbjelker blir skjev eller skadet, er det mulig at de må fjernes og erstattes. Prosessen med å fjerne subfloor bjelkene krever noen snekker ferdigheter og noen grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

•Løft opp gulv overflaten for å få tilgang til gulv bjelkene ovenfra. Hvis du har et tregulv, vil dette innebære nysgjerrige til gulvet dekker med et kubein. Flisgulv må være brutt med en meisel og fjernet. Laminat, linoleum eller stick-on gulv kan løftes med sparkel og hammer for å skille gulvet fra sin limet. Trekke opp teppebelagte gulv rundt kantene først og deretter koble dem fra tack mindre strimler som holder dem på plass.

•Løft en del av din subfloor tilgang til bjelkene nedenfor. Subflooring brukes vanligvis i ark, som kan være opptil 4-av-8 føtter i størrelse. Finn en kant av subfloor og bruke et kubein for å arbeide i sømmen. Lirke arket oppover på alle sider, og løft den ut av sted. Hvis du har tilgang til undersiden av gulvet fra artikkelen nedenfor, kan du bruke en hammer Strike langs sømmen av subfloor å heve kanten. Deretter bruke kubein fjerne det ovenfra.

•Legg noen ekstra støtte til området av subfloor du vil fjerne. Installere en full lengde på 2-ganger-4 trelast sammen med uncut bjelkene som flanken (e) du planlegger å kutte. Bruke hammer og spiker til fest 2-av-4s på plass slik at midtstilling stille opp med skjæring plasseringen.

•Locate den skadede delen av subfloor bjelkene. Utvide en sirkelsag blad til tykkelsen på bjelke og kutt på hver side av den skadede delen. Fjern den dårlige bjelke og kaste den. Bruk en Stempelkompressorer makt så for å gjøre kutt hvis sirkelsag bladet ikke er dypt nok.

Sette inn to stykker av 2-ganger-4 trelast mellom bjelkene som flanke en (e) du bare kutte langs bjelkene utsatt ender. Måle avstanden mellom to bjelkene Velg sirkelsagen for å kutt veden passer for cross støtter. Plasser hver støtte på plass så det er flush med den øvre kanten av den eksisterende bjelke Velg en skrue pistol og tre skruer for å montere den på plass i begge ender med stål bjelke hengeren braketter. Gjenta samme prosess over andre utsatte bjelke endene.

•Fasten utsatt endene av kuttet bjelkene til korset støtter skruen pistol, tre skruer og stål bjelke hengeren parentes. Vekt og presset av åpningen du opprettet, er nå blir kanalisert rundt det svake punktet så gulvet er fortsatt sterk. Installere subflooring og gulvbelegget.

Tips og advarsler

  • Fjerne alle dine gulv bjelkene vil kreve å ta ut hele gulv overflaten og subfloor. Bjelkene deretter kuttet på bunnen av hver vegg og fjernet.
  • Bruk arbeidshansker og briller, når du arbeider med motorsager, hammer og spiker, å unngå alvorlige skader.