Hvordan fjerne store istapper hengende fra taket rennesteinen

April 3

Hvordan fjerne store istapper hengende fra taket rennesteinen

Når snøen faller på taket og smelter, på grunn av varmen fra loftet, kan det dryppe ned taket ditt og deretter refreeze nær innbindingsmargene. Dette kalles en "is dam." Noe smeltet snø ovenfor vil fortsette å dryppe ned over Isdammen og danner store istappene som det refreezes. Disse istappene kan skade din taket, innbindingsmargene og selv. Vekten av istappene setter belastning på innbindingsmargene og, hvis venstre ukontrollert, kan trekke innbindingsmargene fra taket. Ditt hjem er ikke utelukkende i fare skjønt, en svulmende istapp kan falle fra huset og alvorlig skade folk under.

Instruksjoner

•Åpne din loftet eller topp-etasjers vinduet. Nå ut og forsiktig ta istappene med hånden eller slå dem av med et kosteskaft. Hvis det er trygt, kaste istappene bakken nedenfor. Ikke lene farlig ut av vinduet.

•Hit de tykkere istappene med en solid måke for å bryte dem av innbindingsmargene. Kontroller at ingen er det nedenfor.

•Bruk en stige hvis istappene ikke er tilgjengelig via en ovenpå vinduet. Har en partner hold ladder stødig på bakken. Lene ladder mot veggene i hjemmet ditt, ikke innbindingsmargene, da dette vil føre til ytterligere skade dem.

•Climb opp stigen og vurdere situasjonen. Hvis det er en Isdammen forårsaker istappene som er tykkere enn 6 inches, kall en profesjonell for å fjerne is oppbygging og istappene.

•Hold stigen med en hånd og bryte forsiktig istappene med den andre hånden. Kaste istappene ned til bakken fra partneren.

•Bruk en spade eller kost referanse til bryte større istappene. Vær veldig forsiktig med å skli eller slippe verktøyet på partneren din nedenfor. Hvis du ikke fjerne istappene fra innbindingsmargene, smelte istappene av med en propan fakkel. Ikke hold fakkelen i nærheten din takrenner, taket eller hus. Smelt istapp fra bunnen opp for å unngå gigantiske stykker av is faller på partneren.

Tips og advarsler

  • For å unngå "is dammer" fører til store istapper hengende fra taket ditt, holde loftet eller øvre kjølige å hindre smelter snøen på taket ditt.
  • Forsøk aldri å klatre på taket ditt og fjerne is som dette vil skade din taket og sette deg i alvorlig fysisk fare.
  • Hvis du tror det ville være farlig å fjerne istappene selv, kan du ringe en profesjonell.