Hvordan fjerne store busker

March 5

Hvordan fjerne store busker

Busker borte ville lydene som en betal-spesiell eller en dokumentar på en wildlife nettverk, men hvis en busk er ikke nøye beskjæres det kan vokse til punktet at det er uhåndterlig. Busker som har blitt for stort kan være gradvis beskjæres tilbake, men mange huseiere foretrekker å fjerne busk og erstatte den med noe mindre som vokser mindre kraftig. Fjerne store busker innebærer en prosess lik som fjerner trær.

Instruksjoner

•Examine stammen i en stor busk å bestemme størrelsen. Du kan måle stammens diameter med en stilk calipers eller bruke et målebånd for å bestemme omkretsen. Multiplisere omkretsen av seg selv og deretter multiplisere dette tallet med Pi, som er 3.1416, å avgjøre diameter. Busker med stammer som er mindre enn 1 1/2 inches i diameter kan bli kuttet med gren beskjæring. Du kan så ned busker mindre enn 6 inches med en hånd så. For busker større enn 6 tommer, kan du bruke en øks, øks eller kjedesagen.

•Pinch gjennom stammen i en liten busk ved å plassere gren beskjæring rundt stammen Dra håndtakene sammen for å bryte den.

•Saw ned en større stamme med to kutt. Gjør det første kuttet utvide en tredjedel av veien gjennom stammen. Andre kuttet start på den andre siden og utvide to tredjedeler av veien gjennom stammen å møte det første kuttet. Dette hindrer bindende bladet.

•Kill røttene av busk å hindre busk suckering, som er en prosess der busks røtter produsere nye spirer å overleve. Spray en systemisk ugressmiddel inneholder glyfosat over stump av busken. Stump vil trekke giften til røttene av busk å drepe den.

•Fjern døde stampe av grave den ut med en mattock, grub gren, hakke og spade beskjæring. Denne prosessen kalles grubbing, er den raskeste måten å fjerne stump. Grave en grøft rundt den død stubben dvs 2 fot bred 2 fot dyp. Kuttet alle røttene du møte med en mattock eller et par gren beskjæring.

•Skyv stump over på sin side å avsløre noen røtter under stump. Klipp disse røtter i to bryte stump. Trekk stump fra bakken og fylle hullet med skitt.

Tips og advarsler

  • Bruk klær – inkludert vernehansker, lange ermer og lange bukser, nær toed sko og puste beskyttelse-ved systemisk ugressmiddel som inneholder glyfosat. Dusj umiddelbart etter benytter en systemisk ugressmiddel.