Hvordan fjerne steingjerder

November 8

Hvordan fjerne steingjerder

Stein gjerder har vist seg for å tåle testene tid sammenlignet med andre gjerde byggematerialer. Denne holdbarhet også gjør dem til en av de vanskeligste gjerdet å fjerne. Tørr og mørtel stein gjerder er de to vanligste typene. En tørr steinmur har ikke mørtel holder steinene sammen. Konstruksjonen er avhengig av sikringsanlegg steinene for å danne gjerdet. Mørtel steingjerder er avhengige av sement og samlet mørtel å holde gjerdet sammen. Du kan fjerne begge typer, men at jobben krever ikke mye backbreaking og tidkrevende arbeid.

Instruksjoner

•Walk til den ene enden av stein gjerdet med en mason's hammer og meisel. Angi meisel i sprekker mellom steiner og chip unna mørtel så mye som mulig. Gjenta denne prosessen til synlige spor er sett mellom hver stein i gjerdet.

•Stick slutten av en snuse bar i rillene mellom steinene og press steinene fra hverandre. Noen vil bryte gratis benytter denne teknikk. For de som ikke gjør det, går til trinn 3.

•Walk til den ene enden av stein gjerde med en slegge og slå den øverste steinen på hjørnet. Fortsette slående det før det bryter løs fra gjerdet. Plukke opp stein og bære den til et sted ute av veien. Tilbake til gjerdet og strike neste steinen. Arbeide fra toppen til av gjerdet til bunnen. Fjern hver stein fra arbeidsområdet som du bryte seg løs. Gjenta denne prosessen til gjerdet er fjernet.

•Bevegelsessensoren opp alle lite, ødelagt fragmenter av stein og mørtel og sette dem i en trillebår. Når jobben er fullført, skal ingen spor av gjerdet igjen stå.

•Sett opp et skilt i hagen din til enten selge eller gi bort steinene. Resirkulere noen av dem tilbake i hagen din eller dra dem til et steinbrudd for gjenbruk.

Tips og advarsler

  • Bruk et par øreplugger, skinnhansker arbeid, stål-toed støvler, ansiktsskjerm, langermet skjorte og bukser å beskytte kroppen mot flygende biter av stein.