Hvordan fjerne statisk på tepper

September 21

Hvordan fjerne statisk på tepper

Kulde, tørr luft og teppet skaper det perfekte miljøet for å forårsake et sjokk statisk elektrisitet når du nå for dørhåndtak. Ikke bare er det irriterende, men en oppbygging av statisk elektrisitet kan potensielt kan skade datamaskinen eller andre følsom elektronikk i ditt hjem. Datateknikerne bære ofte antistatisk armbånd, som kan kjøpes på de fleste elektronikkbutikker, men det finnes flere alternativer til utrustning familien med en samling av armbånd.

Instruksjoner

•Legg mer fuktighet til luften. Luften er tørrere i vintermånedene, som hjelpemidler i opphoping av statisk elektrisitet på teppet fiber. Vurdere å installere en luftfukter eller ansette en low-tech løsning på problemet ved å plassere panner vann på radiatorer i rommet.

•Spray din gulvtepper med antistatisk spray. Vær oppmerksom på at du må vaske teppet mer ofte siden spray kan tiltrekke seg mer skitt. Kontakt forhandleren teppet for anbefalinger, eller prøve flere merker for å finne en som er mindre klebrig enn et annet merke.

•Treat teppet med flytende tøymykner og vann. Bland sammen en del flytende tøymykner med fem deler vann. Tåke teppet med løsningen og la den til luften tørr. Gjenta hver par måneder eller etter behov.

Tips og advarsler

  • Se etter antistatiske lotion å fukte hendene. Profesjonelle teknikere bruker ofte disse spesialitet lotion før du arbeider med elektronisk utstyr.
  • Hvis det finnes kondens på vinduene ved luftfukter, justere innstillingene. For mye fuktighet kan føre ditt teppe å mugg.