Hvordan fjerne stakk bærer fra en Maytag Performa

August 25

Maytag Performa er boliger, top-loading vaskemaskin med en oversize badekar, 10 vask sykluser, fire temperaturinnstillinger og en rolig vask støyreduksjon funksjon. Fremstøt peiling, også kjent som en skyvekraft skive, er en flat, plate-like komponent som holder clutch montering komponentene på plass på motorakselen. Trekke det fra vaskemaskinen krever fjerne hele motor forsamlingen.

Instruksjoner

Frakobles vaskemaskinens strømledning fra stikkontakten. Slå varme og kalde vannforsyningen ventilene i "av/lukket" stilling.

•Gå vaskemaskinen fra veggen slik at du får tilgang til bakpanelet. Rotere skruen klemmer på to vannforsyning slangene koble dem fra apparatet. Klem knipe klemmen på av avløpsslangen, og skyv det ned slangen. Trekk av avløpsslangen av kontakten. Holde et håndkle hendig å ta vann som søl fra slangene.

•Pry agitator hetten på toppen av agitator samlingen ved hjelp av en liten, flat skrutrekker. Fjern agitator bolten og underlagsskive med en 7/16-inch socket skiftenøkkel. Hold agitator på sin base å hindre den fra å flytte. Trekk agitator samlingen av vaskemaskinen og sett det til side.

•Pad gulvet bak skive med en gammel håndkle. Lå vaskemaskinen på ryggen til samlingen motor på undersiden. Har noen hjelpe deg om nødvendig.

•Bruk den flat skrutrekkeren fjerne metall beholder klipp som sikker pumpen til motor forsamlingen. Dra pumpen av motorakselen og skyv det ut av veien. Ikke Fjern slangene knyttet til pumpen.

Frakobles samlingen motor ledninger. Trekk på plast kontakter koble dem fra ledningsnett. Ta plast beholde klipp på motorens base, og fjerne ledninger.

•Skru og fjern skruene som fester utstyr saken vaskemaskinen 's base, med en 1/2-inch socket skiftenøkkel. Fjern girkassen og motor montering fra bunnen av apparatet.

•Lay fjernet gear saken og motor montering på en gammel håndkle. Skyv den stakk bærer fra utstyr case akselen.

Tips og advarsler

  • Reversere prosessen for å erstatte fjernet høytrykksspyler komponenter.
  • Fjerne stakk bærer fra en Maytag Performa uten skriftlig tillatelse fra produsenten kan ugyldiggjøre garantien på routeren.