Hvordan fjerne sølt maling fra ferdig møbler

May 17

Selv når du er svært forsiktig mens maleri, kan søl lett skje. Heldigvis vannbasert maling - som er mer brukt innendørs enn oljebasert maling, er ikke vanskelig å rense ut av ferdig møbler maling er fuktig. Hvis malingen er lov til å tørke først, blir jobben mye mer vanskelig, særlig hvis du er bekymret skade møblers finish. Derfor bør du handle så raskt som mulig å rydde opp maling sølt på møbler.

Instruksjoner

Hvordan fjerne sølt maling fra ferdig møbler

•SOP opp så mye av maling som i begynnelsen. Gjøre dette bruker absorberende papirhåndklær eller hva absorberende materiale er for hånden. Hvis en stor mengde har sølt på møbler, presse maling til kanten av overflaten og over på et annet papirhåndkle, i en støv-pan eller på et stykke papp. Plass maling-gjennomvåt papirhåndklær i et trash bag for fremtidige avhending.

•Dampen papirhåndklær med kule eller varmt vann. Legge til en krone-størrelse dråpe hånd såpe eller parabolen vaskemiddel i en håndkle. Tørk over utslippet å løsne det mer fra møbler overflaten.

•Tørk over møbler med mer fuktig papirhåndklær uten å legge mer såpe. Bytte til ren fuktig papirhåndklær når man blir mettet med maling.

•Dampen en svamp i varmt vann. Legg en dråpe mild såpe og vask av gjenværende maling fra møbler.

•Rinse av møbler med en ren våt. Tørke den med en ren hvit duk. White vil vise farge lettere. Hvis malingen er hvit, farget bruk håndklær. Hvis noen hint av maling farge på håndkle, rewash møbler med en fuktig svamp såpevann og tørk den igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis malingen er tørr eller har begynt å tørke, må du gjøre ting mye forskjellig. Først fjerne så mye maling som du kan bruke et sløvt blad. Når du gjør dette, være meget forsiktig ikke å lage riper møblene. Deretter Bruk en mild løsemiddel, som rubbing alkohol eller en sterkere løsemiddel, som mineral ånder, fjerne resten av maling. Vet imidlertid at løsemidler kan skade møblers finish. For å minimere skade, arbeide raskt og fjerne løsemiddelet så snart som mulig. For å fjerne oljebasert maling, følg de samme første trinnene for å fjerne vannbasert maling. men på slutten må du bruke mineral ånder eller et lignende løsemiddel få gjenværende oljebasert maling av møbler. Bruke mest-absorberende papirhåndklær kan du finne - selv om de er dyrere, bruke disse vil cut tid fra rengjøring prosessen.
  • Noen rengjøringsmidler kan gjøre slutt på møbler ser disig. Bruk bare en mild renere, som hånd såpe eller rett vaskemiddel, og bruk den sparsomt.