Hvordan fjerne sludd på en innkjørsel

February 26

Hvordan fjerne sludd på en innkjørsel

Snø er en ting. Sludd er en annen. Bare minutter, er oppkjørselen glassert med en laken av isen. Man misstep på farlige ting, og du er midt i et stygt fall. Med litt preplanning og rask action, kan du imidlertid fjerne sludd fra oppkjørselen din.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Spray en anti-icer på oppkjørselen før den starter sleeting, hvis mulig. Dette vil hindre at isen dannet på oppkjørselen.

•Apply et tynt lag av de icer i oppkjørselen din så snart som mulig etter at den starter sleeting. Det er best hvis du kan gjøre dette så snart det begynner sleeting. Bruk en de icer som smelter isen i klima. For eksempel natriumklorid, eller rock salt, er effektivt for temperaturer ned til 15 grader Fahrenheit, magnesiumklorid er effektivt for temperaturer ned til-5 grader Fahrenheit og veisalt er effektivt for temperaturer ned til-20 grader Fahrenheit.

•Kontroller om det de icer fungerer på omtrent 15 minutter. Hvis sludd ikke smelter, bruke et tynt lag av det på nytt. Hvis de icer ikke fungerer i det hele tatt, er temperaturen for lav for den du bruker.

•Shovel is/slaps blandingen som er igjen når isen begynner å smelte. (Dette kan bare være nødvendig hvis isen er tykk.) Hvis mulig, haug shoveled isen og slaps på fortauet i stedet for planter og gress.

Tips og advarsler

  • Forbedre din trekkraft mens du fjerner sludd fra oppkjørselen din. Ha støvler med løpebaner og/eller strø sand eller fuglefrø på den. Pellets eller krystall avisingsvæsker er den mest effektive.
  • Legge en liten mengde vann til de icer hvis isen er tykk. Dette vil hjelpe aktivere smelteprosessen. Hvis du installerer en ny innkjørsel, vurdere en varme stråler systemet. Med det elektriske ledninger varme oppkjørselen og smelte is og snø. Miljøvennlig avisingsvæsker er tilgjengelig.
  • Noen avisingsvæsker er skadelig for dyr og planter samt biler. Ikke bruk for mye de icer. Den er bare ment å skille isen fra fortauet, ikke smelte isen helt.