Hvordan fjerne skuffen fra en håndverker verktøyet brystet

May 8

Håndverker verktøy har eksistert i lang tid produsere verktøy og verktøyet lagring for hus og hjem mekaniker. På grunn av deres lav pris og er lett tilgjengelig finner du håndverker verktøy kister i garasjene over hele landet. Som alt annet trenger disse boksene vedlikehold, inkludert smøring skuff glir ut. For å gjøre det, må du først fjerne skuffen, og som ikke vil ta svært lang hele.

Instruksjoner

•Åpne verktøyet brystet skuffen, fjerne alt innholdet, og legg dem til side. Du gjøre skuffen så lette som mulig før du fjerner den.

•Hold skuffen åpen, og se på skuffen glir på sidene av skuffen. Det bør være en lang, svart plast stykke, om 1/8-tommers bred og 2-tommene lang, som kommer ut av felles mellom der de to glir møtes.

•Plasser venstre hånd på venstre side av skuffen og høyre hånd på høyre side. Med fingrene, trekker opp eller trykk ned på svart plast stykker. Ikke alle skuff er den samme, og flikene kan bare gå én retning, så ved å bruke litt press opp eller ned på den ene siden og deretter den andre, du kan finne ut hvilken vei flikene bør gå og holde dem i riktig retning.

•Trekk ut skuffen mens du holder flikene med fingrene. Skuffen er nå fjernet fra brystet. Når du skal installere det på nytt, glir skuffen bare presse inn i hverandre.